Stigla panda
Broj pregleda

Dom zdravlja od Opštine Svrljig dobio terensko vozilo

Opština Svrljig, sredstvima iz budžeta, obezbedila je kupovinu novog terenskog vozila marke ,,Fiat Panda” za potrebe svrljiškog Doma zdravlja.

Dom zdravlja Svrljig, foto: M.M.
Dom zdravlja Svrljig, foto: M.M.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković ističe da je ovo četvrto vozilo koje je kupila Opština Domu zdravlja u protekle tri godine.

On takođe ističe da su Domu zdravlja obezbeđena i dva sanitetska vozila posredstvom Opštine i Ministarstva zdravlja.

Opština Svrljig je u protekle tri godine uložila zaista ozbiljna finansijska sredstva, kako u medicinsko osoblje, tako i u osposobljavanje samog Doma zdravlja kako bi se kvalitet usluga za naše sugrađane maksimalno povećao, ističe Marković.

Marković dodaje da Opština direktno finansira osmoro zaposlenih lekara i sestara i da će sa tom praksom nastaviti i na dalje.

Želim da pohvalim radnike Doma zdravlja, ceo kolektiv, koji je izneo ogroman teret u toku pandemije COVID19 i koji se svojim svakodnevnim angažovanjem stara o zdravlju naših sugrađana, kazao je Marković.

Predsednik SO Svrljig Milan Mihajlović pozdravio je nabavku vozila i zalaganje Opštine Svrljig da Dom zdravlja bude zdravstvena ustanova za primer u regionu.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *