Srećan Dan žena
Broj pregleda

Više od 500 žena na obeležavanju 8. marta u organizaciji Ujedinjene seljačke stranke

Ujedinjena seljačka stranka tradicionalno je obeležila Međunarodni dan žena – 8. mart, prigodnim kulturno-zabavnim programom u sali bioskoma Centra za turizam, kulturu i sport prof. dr Sreten Petrović Iče. 

Osmi mart, Ujedinjena seljačka stranka, foto: Svrljiške novine
Osmi mart, Ujedinjena seljačka stranka, foto: Svrljiške novine

Bioskopska sala bila je premala da primi sve članice i simpatizere Ujedinjene seljačke stranke koje su došle kako bi zajedno sa rukovodstvom i kolegenicama proslavile ovaj veoma značajan datum posvećen svim ženama. Više od 500 žena u sali i van nje, kao i ispred bioskopa, došlo je da podrži politiku Ujedinjene seljačke stranke koja već tradicionalno obeležava Dan žena.

Emina Miljković, predsednica Foruma žena USS, foto: M.M.
Emina Miljković, predsednica Foruma žena USS, foto: M.M.

Okupljenima se najpre obratila predsednica Foruma žena USS Emina Miljković.

Ispred Foruma žena i u svoje lično ime čestitam vam današnji praznik. Budite žive, zdrave i nasmejane, ne samo danas već ostanite takve uvek. Koristim priliku da vas obavestim da ćemo uskoro izvršiti jednu prezentaciju pomoću mojih kolega iz Doma zdravlja, a sve u cilju očuvanja zdravlja, poručila je Emina Miljković.

Milija Miletić, čestitka za 8. mart, foto: M.M.
Milija Miletić, čestitka za 8. mart, foto: M.M.

Osmomartovske čestitke uputili su i predsednik OO USS Svrljig Miroslav Marković i predsednik stranke na nivou Srbije i narodni poslanik Milija Miletić.

Predsednik OO USS Svrljig Miroslav Marković istakao je da je položaj žena u današnje vreme na zavidnom nivou.

Bez jake i stabilne žene mi muškarci ne bi smo mogli da ostvarimo sebe, bez pune podrške vas žena. Mi smo tu zato što ste vi tu bile za nas, rekao je Marković.

Miletić je istakao da je žena stub svake kuće i da bez njih nijedan mušakarac ne bi mogao da ostvari svoje ciljeve i da uspe u bilo kom pogledu.

On je poručio da će se i dalje zalagati za bolji položaj žena na selu, ali i žena koje žive u malim i nerazvijenim opštinama.

Nakon programa koji je bio pripremljen za sve dame, predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić i njegovi najbliži saradnici podelili su prigodne poklone – znak pažnje povodom Međunarodnog dana žena – 8. marta.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *