Odlična vest!!!
Broj pregleda

MILETIĆ: Brza pruga i gasifikacija odlične vesti za jugoistok Srbije! (VIDEO)

Brza pruga od Niša do Beograda i gasifikacija su odlične vesti za građane jugoistoka Srbije, poručio je narodni poslanik Milija Miletić na konferenciji za novinare održanoj u Narodnoj skupštini.

Narodni poslanik Milija Miletić, foto: privatna arhiva
Narodni poslanik Milija Miletić, foto: privatna arhiva

Miletić je govoreći o rekonstrukciji pruge od Niša do Beograda istakao da je značajna pomoć upućena od strane Evropske unije.

– Evropska unija je pokazala da nas želi. Dobili smo sredstva za rekonstrukciju pruge od Beograda do Niša, blizu 600 miliona evra bespovratnih sredstava je velika stvar za Srbiju – poručio je Miletić.

On je na konferenciji za novinare, takođe istakao da je gasifikacija na jugoistoku Srbije dobra vest za sve građane:

– Individualna ložišta su veliki probem. Zagađenje vazduha ćemo smanjiti gasifikacijom koja je predviđena za Svrljig i Knjaževac, nadam se da će gasifikacija biti obavljena u svim mali sredinama na jugoistoku Srbije – kazao je Miletić.

Miletić je još jednom uputio podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u naporima da se prevaziđu problemi sa kojima se svakodnevno suočavamo.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Radujemo se mi penzioneri,kojih je 50 posto od ukupnog broja stanovnika opštine.Sada smo sigurni u ponovno oživljavanje poljoprivrede i gradnju industrijske zone.A očekujemo da nam Niš ekspres ne ukine i onih nekoliko preostalih autobusa i da će narednih godina biti osposobljena pruga Zaječar-Niš.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *