Predstavljanje opštine
Broj pregleda

Opština Svrljig na 44. Međunarodnom sajmu turzima u Beogradu

Opština Svrljig i Centar za turizam, kulturu i sport prof. dr Sreten Petrović Iče predstaviće se na Međunarodnom sajmu turizma koji će po 44. put biti održan u Beogradu od 23. do 26. februara.

Detalj sa Sajma u Beogradu, foto: M.M.
Detalj sa Sajma u Beogradu, foto: M.M.

Ovogodišnja zemlja partner Sajma je Kina.

Posetioce očekuje veliki broj popularnih svetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom, autentičnim smeštajnim kapacitetima prilagođenim savremenim turistima.

Tradicionalno, na Sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Turističke destinacije sa svojim atrakcijama, proizvodima, smeštajnim i ugostiteljskim kapacitetima i drugim sadržajima imaju priliku da svoju ponudu predstave ne samo turistima iz Srbije, već iz celog regiona, koji postaje sve emitivnije tržište.

Ovaj najposećeniji Sajam turizma regiona i šire kroz veliki broj poslovnih gostiju i B2B aktivnosti sa preko 350 održanih zakazanih sastanaka na poslednjem okupljanju čini značajno tržište od nekoliko desetina miliona potencijalnih turista.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *