Odličan predlog!
Broj pregleda

MILETIĆ POKLONIO MINISTARKI MED I PORUČIO: Pčelarima obezbediti bolji plasman meda! (VIDEO)

Narodni poslanik i predsednik USS Milija Miletić je na sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstva i vodoprivredu poklonio ministarki poljoprivrede Jeleni Tanasković med i poručio da je potrebno pčelarima obezbediti bolji plasman meda.

Milija Miletić, foto: Narodna Skupština Srbije
Milija Miletić, foto: Narodna Skupština Srbije

Miletić se na sednici Odbora pohvalio da dolazi iz opštine koja u odnosu na broj stanovnika ima najveći broj pčelara u Srbiji.

– Svrljig ima veliki broj proizvođača meda, najveći broj naših žitelja se bavi pčelarstvom. Tim ljudima je potrebno obezbediti bolji i sigurniji plasman meda – poručio je Miletić.

Takođe, Miletić se osvrnuo i na položaj i probleme stočara:

– Ranije sam razgovarao sa ministarkom, danas smo čuli da stočari neće biti ugroženi zbog Pravilnika koji su nedavno doneti. Kroz javni poziv stočari će moći da konkurišu za subvencije za kvalitetna priplodna grla – kazao je Miletić.

On je naglasio da je važno pomoći svim poljoprivrednicima kako bi u predviđenom roku pristupili platformi E-agrar.

– Poljoprivredne stručne službe rade odlično svoj posao, uključena je i „Pošta Srbije“, ali, takođe je važno da se uključe i veterinarske stanice kako bi se pomoglo svima kojima je neophodna pomoć da se registruju – zaključio je Miletić na sednici Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *