Sve je to sport
Broj pregleda

FK ,,Svrljig” poražen u prvoj pripremnoj utakmici

Fudbaleri FK ,,Svrljig” poraženi su u prvoj pripremnoj utakmici u Batušincu od domaće ekipe ,,Mladost”. 

FK Svrljig, foto: M.M.
FK Svrljig, foto: M.M.

U okviru zimskih priprema za početak drugog dela polusezone FK ,,Svrljig” se sastao u sa ekipom ,,Mladost” u Batušincu, u kombinovanom sastavu.

Damjan Vasić, Branislav Bojić, Jovan Mihajlović, Uroš Žikić, Nenad Milosavljević, Stefan Asanović, Vukašin Petrović, Miladin Milić, Novak Milivojević, Nenad Ilijić i Jakov Stojanović su započeli meč. U prvom poluvremenu domaćin je postigao dva pogotka, pa se na odmor otišlo pri rezultatu Mladost – FK Svrljig 2:0.

U nastavku drugog dela utakmice došlo je promene na golu Svrljiga – umesto Jakova Stojanovića na gol je postavljen Boško Marković, a u igru su ušli i Dušan Petrović, Lazar StankovićNikola Ljupković i Mladen Đorđević

Kombinovani sastavi i jednog i drugog tima pokazali su borbenost, ali i fer-plej igru.
Kod gostujućeg tima posebno se istakao kapiten Nenad Ilijić koji je svojim umećem i igrom pravio razliku na terenu, a FK ,,Svrljig” treba biti zadovoljan dolaskom mladog šesnaestogodišnjeg Novaka koji je danas pokazao da može rame uz rame igrati sa seniorima.
Golove za Svrljig postigli su Nenad Ilijić iz slobodnog udarca i Damjan Vasić iz prekida.
Odlične dve intervencije u prvom poluvremenu upisao je Jakov Stojanović, dok je u drugom poluvremenu uz dve odlične parade go Svrljižana spasio Boško Marković.
Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *