Search
Close this search box.
Popravka, zamena i pripajanje Nišu!
Broj pregleda

SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA EPS-A O BITNIM PITANJIMA!

Podeli sa prijateljima:

Krajem protekle nedelje održan je sastanak opštinskog rukovodstva sa narodnim poslanikom Milijom Miletićem i predstavnicima EPS-a Draganom Milentijevićem, koordinatorom za DP Niš, Dragoslavom Pavlovićem, direktorom sektora za investicije u DP Niš i Milošom Sekulićem, stručnim saradnikom za podršku tržištu i smanjenju gubitaka DP Niš. 

Sastanak u kancelariji predsednika opštine Svrljig, foto: M.M.
Sastanak u kancelariji predsednika opštine Svrljig, foto: M.M.

Tema sastanka bila je da se Svrljig pripoji niškoj distribuciji, odnosno da za elektrodistribuciju u Svrljigu bude nadležan Niš, a ne Knjaževac, odnosno Zaječar, kako je to bilo do sada.

Narodni poslanik Miletić ističe da je veoma bitno da se izvrši ova promena u sistemu, da Svrljig bude pod ingerencijom niške elektrodistribucije.

Sa mojim predlogom složio se i koordinator za jugoistok Dragan Milentijević, koji će i sam potencirati da se ovo što pre papirološki završi. Nama će kasnije biti mnogo lakše jer mi realno pripadamo Nišavskom upravnom okrugu, a ne Zaječarskom, rekao je Miletić.

Takođe, na sastanku je bilo reči o pojačanju i rešavanju niskonaponske veze, promeni bandera u selima i u gradu, gde god je to potrebno kako bi se osiguralo snabdevanje električnom energijom u narednim godinama.

Nama je bitno stabilno snabdevanje strujom. Da sva sela imaju struju i da ne dolazi do ispadanja, što je slučaj u nekim selima svrljike opštine, rekao je Miletić.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

FK SVRLJIG: Postavljene nove kućice za rezervne igrače

Sportski dan

FK Svrljig spremno dočekuje Partizan, predsednik obišao završne radove

Lokalni izbori 2024

Dr Branimir Nestorović na predizbornoj tribini u Svrljigu

Lokalni izbori 2024

Ovo su kandidati za odbornike GG Pokret za spas Svrljiga

Sportske vesti

FK Svrljig osvojio nova tri boda

Lokalni izbori 2024

Saopštenje koalicijie ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano