Search
Close this search box.
Promena u Stručnom štabu
Broj pregleda

Saša Jovanović novi trener Fudbalskog kluba ,,Svrljig” 

Podeli sa prijateljima:

Saša Jovanović novi je trener Fudbalskog kluba ,,Svrljig”.

Saša Jovanović u sredini, foto: privatna arhiva
Saša Jovanović u sredini, foto: privatna arhiva

Uprava FK ,,Svrljig” juče se pozdravila sa dosadašnjim trenerima Markom Stevanovićem i Draganom Mikićem, a na njihovo mesto došao je Saša Jovanović koji je u prethodnom periodu trenirao ,,Sinđelić”, koji je trenersku karijeru počeo upravo u Fudbalskom klubu ,,Svrljig”.

Jovanović je trenersku karijeru otpočeo u Svrljigu, gde je proveo dve godine. Potom je bio trener mlađih kategorija u Realu i Radničkom iz Niša, a onda je preuzeo da vodi Zaplanjac iz Gadžinog Hana. Bio je trener ,,Sinđelića”, jednog od najvećih niških klubova, gde je bio i igrač.

Podsećamo vas da je FK ,,Svrljig” u zoni ,,Centar” zaista krenuo optimistično, uz tri vezane pobede, ali i u prethodna tri kola tri neverovatna poraza, najpre od ,,Palilulca” kod kuće, potom su Svrljižani ubedljivo poraženi od ,,Sinđelića”, da bi kap koja je prelila čašu bila na utakmici sa gostujućim ,,Bukovikom” iz Ražnja gde su plavo-beli poraženi 1:4.

REČ UPRAVE FK ,,SVRLJIG”

Marko Stevanović više nije trener plavo-belih. Fudbalski klub Svrljig danas se u prijateljskom i sportskom duhu i razgovoru rastao sa šefom stručnog štaba Markom Stevanovićem koji je dao sebe kako bi se postigli pozitivni rezultati za naš klub. Krenuli smo odlično, ali je onda usledio niz loših utakmica i rezultata što je uslovilo da se nešto desi i okuša nova promena. Marko Stevanović je sigurno ispisao novu stranicu istorije na početku sezone u zoni ,,Centar” za naš Klub i beskrajno mu se zahvaljujemo. Vrata Svrljiga za njega su uvek otvorena. Takođe zahvaljujemo se i Draganu Mikiću koji je bio uz nas u svakom trenutku, u pobedama i porazima.

NOVI TRENER SAZVAO TRENING I SASTANAK SA IGRAČIMA

Prvi trening i sastanak sa igračima zakazan je za danas u 16.30 časova. Nakon toga znaće se detaljnije o planovima za završetak prve polusezone.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Raspisani izbori za 2. jun za odbornike 66 lokalnih samouprava i beogradske i niške opštine

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano