Search
Close this search box.
Bratsko prijateljstvo
Broj pregleda

Zahvaljujući Klubu navijača Partizana iz FK ,,Partizan” stigla sportska oprema za FK ,,Svrljig”

Podeli sa prijateljima:

Fudbalski klub ,,Partizan” iz Beograda u saradnji sa Klubom navijača Partizana u Svrljigu obezbedio je za lokalni fudbalski klub u Svrljigu, FK ,,Svrljig”, sportsku opremu u znaku prijateljstva i bratskog odnosa ovih sportskih organizacija.

Foto: FK ,,Svrljig''
Foto: FK ,,Svrljig”

Primopredaja sportske opreme izvršena je danas, na dan obeležavanja klupske slave Začeće Svetog Jovana Krstitelja, a u ime FK ,,Svrljig” prisustvovali su Marko Miladinović u ime Uprave kluba, Slađan Stojadinović sekretar, Nenad Ilijić kapiten plavo-belih sa saigračima, kao i predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković i osnivači Kluba navijača Partizana u Svrljigu, Boban Petrović i Vukašin Petrović koji su ujedno danas kolačari slave.

Uprava FK ,,Svrljig” zahvalila je na saradnji Klubu navijača i Fudbalskom klubu ,,Partizan”.

Ovo je veoma značajna donacija i zahvalni smo našem bratskom klubu ,,Partizan”. Nadam se da ćemo u bližoj budućnosti moći da organizujemo jedan revijalni meč i da naš Svrljig posete igrači, ali i predstavnici Uprave FK ,,Partizan”, rekao je Marko Miladinović, član UO FK ,,Svrljig”.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković izrazio je zadovoljstvo što ove sportske organizacije produbljuju saradnju i šire prijateljstvo, jer će to biti na obostranu korist.

Нови пројекат 12

FK ,,Svrljig” je klub sa tradicijom, kao i naš ,,Partizan” koji je jedan od vodećih klubova u zemlji. Čast mi je što su prepoznali Svrljig i FK ,,Svrljig” i sa plavo-belima ostvarili saradnju, poručio je Marković.

Oprema će već ujutru biti dostavljena ekonomatu FK ,,Svrljig”, a narednih dana se očekuje štampanje opreme i premijerno će biti predstavljena na nekom od sledećih mečeva.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano