Search
Close this search box.
Ne može sve da se pobedi...
Broj pregleda

FK ,,Svrljig” poražen od ,,Palilulca”

Podeli sa prijateljima:

Fudbaleri FK ,,Svrljig” poraženi su u sedmom kolu od niškog ,,Palilulca” rezultatom 1:3 (0:3).

Uroš Žikić u naletu, foto: M.M.
Uroš Žikić u naletu, foto: M.M.

Utakmica je počela možda najbržim pogotkom u ligi za sada još u 30. sekundi meča beli momci iz Niša slavili su u Svrljigu. Gostujući tim probio je po boku i uz tri kontakta matirao je domaćina, a onda se agonija nastavila do kraja meča uz veliki broj grešaka domaćina i loše komunikacije plavo-belih igrača na terenu.

Međutim pri rezultatu od 0:2, glavni sudija na meču nije dosudio penal koji je napravljen nad kapitenom plavo-belih i onda je usledila kontra i još jedan go u mreži Svrljižana.

Po oceni publike, jedne i druge strane navijača, sudija je mogao da dosudi čak dva penala u prvom poluvremenu, ali nažalost nije ih bilo.

Arbitar je podelio čak 5 žutih kartona domaćim igračima, od čega su možda 2-3 opravdana, bar se tako moglo primetiti jer je ekipa plavo-belih bila suszdržana svih komentara i dobacivanja.

Andrej Prvulović, foto: M.M.
Andrej Prvulović, foto: M.M.

U nastavku drugog dela meča glavni sudija pokušao je da se iskupi za kikseve u prvom delu i plavo-belima dosudio jedanesterac. Sa bele tačke precizan je bio Nenad Ilijić, kapiten ekipe.

Do kraja meča FK ,,Svrljig” imao je dosta neiskorišćenih šansi, pa se na kraju meč završio rezultatom 1:3.

Svrljižani sledeće subote nastavljaju borbu u veoma, veoma teškom meču protiv ekipe ,,Sinđelić” iz Niša koja je glavni konkurent za ulazak u viši rang takmičenja.

Jedan komentar

  1. Uvek gledam sva domacinstva fk Svrljig i mogu da zakljucim da pojedinci namerno prave kikseve kako bi Svrljig izgubio i neznam sto ih pustate.Mislim na baneta koji je kriv za dva gola protiv ove ekipe i to mu niej prvi put.Neka se malo uprava pozabavi takvim stvarima i igracima i treneri neka im skresu da nemoze tako da se ponasaju da se deru i psuju na nista nelici ono.sportski pozdrav nista zlonamerno nemam protiv nikog i baneta samo znam kao fudbalera ali ima tu jos neki gledam ja uvek

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano