Search
Close this search box.
Za koliko?
Broj pregleda

Milija Miletić zatražio da se pevaču Darku Laziću umanji honorar

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić je pohvalio organizaciju 16. Belmužijade i zatražio da se pevaču Darku Laziću umanji honorar.

Foto: ilustracija, M.M. / Svrljiške novine
Foto: ilustracija, M.M. / Svrljiške novine

„Sve pohvale za organizaciju 16. Belmužijade. Zahvaljujem svim mesnim zajednicama, domaćicama, organizatorima, izlagačima nameštaja i svima koji su se potrudili da Belmužijada prođe najbolje moguće. Velika posećenost ove manifestacije je zbog dobrih domaćina i ljudi u Svrljigu koji imaju šta da pokažu i ponude svakom gostu. Posebno bih pohvalio našeg Svrljižanina, Damjana Vasića, jer je pokazao da je odgovoran i profesionalan mladić. Zatražio sam da se pevaču Darku Laziću umanji honorar zbog neprofesionalnosti. Kada se pođe na vreme, svuda se stigne. Još jednom je potvrdio sve ono što se govori o njemu. Lazić je odličan pevač, ali okupljeni posetioci nisu zaslužili da im se tako vraća“, rekao je Miletić, a objavljeno je na zvaničnoj fejsbuk stranici Ujedinjene seljačke stranke.

3 Komentara

  1. Lazic se obrukao a ti poslanice deset godine lazes nas industrijska zona putevi selo stocni fond skole pa nista umanji si sam sebi honorar kakvo mi imamo u selo nista ni prodavnicu ti ne rabotis nista prodavas nam maglu a mi na selo trpimo i radimo cuvamo ovce gde sg ja da prodam sir i mleko nemamo vodu dvaes godine

NAJNOVIJE NA PORTALU

Lokalni izbori 2024

POKRET ZA SPAS SVRLJIGA: U subotu predizborni skup i koncert u gradskom parku

Sport

FK Svrljig izborio opstanak u Zoni Centar

Lokalni izbori 2024

ZNAMO SE: Razgovor sa građanima na zelenoj pijaci

40 godina od osnivanja

Obeležen Dan SŠ ,,Dušan Trivunac Dragoš” Svrljig

Odlična vest

Akcija ,,Na dinar – pet dinara” započeta u opštini Svrljig

Sportske vesti

Istorijska utakmica: Posle 47 godina sastali se ponovo SVRLJIG I PARTIZAN!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano