Info
Broj pregleda

Tokom pojačane kontrole saobraćaja na teritoriji Niša, za osam sati otkriveno ukupno 610 prekršaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom pojačane kontrole saobraćaja na teritoriji Niša, za samo osam sati otkrili su ukupno 610 prekršaja, od čega je skoro trećina prekoračenje brzine.

Novo policijsko vozilo za PS Svrljig, foto: M. Miladinović
Novo policijsko vozilo za PS Svrljig, foto: M. Miladinović

Akcija je sprovedena u gradu Nišu, kao i opštinama Aleksinac, Gadžin Han, Dolјevac, Merošina, Ražanj i Svrlјig.

Zbog prekoračenja brzine sankcionisano je 197 vozača, zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa 159 vozača i putnika u vozilu, dok je zbog upravlјanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja isklјučeno 12 vozača, od kojih su trojica imala više od dva promila alkohola u organizmu.

Takođe, 33 vozača sancionisana su zbog nepropisnog korišćenja mobilnog telefona, a 25 vozača motocikala i mopeda zbog nekorišćenja zaštitne kacige.

Prekršajne prijave podnete su i protiv dvojice vozača koji su na auto-putu upravlјali automobilima brzinom od 213,9 kilometara na čas, odnosno 217,7 kilometara na čas.

Od početka godine, u saobraćajnim nezgodama na teritoriji Policijske uprave Niš poginulo je 12 učesnika u saobraćaju.

Uprava saobraćajne policije će i u narednom periodu nastaviti sa akcijama pojačanih kontrola kako bi stanje bezbednosti saobraćaja bilo što povolјnije.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • Treba budzet da se napuni, a tu uskace sirotinja. Ne brinite, policija je nemocna da vas zastiti, ali je svemocna kad treba da vas kazni.

  • Stojane buraz da ne postoji policija ne bi mogla da postoji civilizacija a za ovo kaznjavanje obratite se ljudima koji glasaju za pravog coveka

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *