Razvoj sporta
Broj pregleda

Nove lopte za FK ,,Svrljig” i ŠF ,,Aca Menta”

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković juče je iz Sportskog saveza Srbije doneo 15 ,,adidas” lopti za najmlađe fudbaler iz Fudbalskog kluba Svrljig i Škole fudbala ,,Aca Menta”.

Aleksandar Mentović i Miroslav Marković, foto: M.M.
Aleksandar Mentović i Miroslav Marković, foto: M.M.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković juče se u Beogadu sastao sa generalnim sekretarom Sportskog saveza Srbije Goranom Marinkovićem i tom prilikom razgovarao o radu Svrljiškog sportskog saveza, ali i o funkcionisanju sportskih klubova i udruženja sa teritorije svrljiške opštine.

Marković je istakao da Opština u saradnji sa klubovima, te Savezom, unapređuje rad dece kroz razne programe rada i brojnim pogodnostima po pitanju razvoja sporta i omladine.

Lopte, foto: M.M.
Lopte, foto: M.M.

Vredno je pomenuti da je Sportski savez Srbije u više navrata raznim donacijama pomagao i dalje pomaže razvoj sporta u Svrljigu.

Zahvaljujem se Sportskom savezu, sa njima imamo izuzetno dobru saradnju koju ćemo nastaviti i u budućem periodu. Cilj je da sve sportske organizacije i klubovi u Svrljigu budu obezbeđeni adekvatnom opremom za rad, rekao je Marković.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *