Broj pregleda
[post-views]

Saopštenje za javnost Fudbalskog kluba ,,Svrljig”

U celosti vam prenosimo saopštenje za javnost Fudbalskog kluba ,,Svrljig” povodom rekonstrukcije ograde, terena i sl. 
0
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
FUDBALSKOG KLUBA ,,SVRLJIG”

Poštovani sugrađani, roditelji, deco,

Obaveštavamo vas da je u toku rekonstrukcija ograde i izgradnja pomoćnog terena, kao i rekonstrukcija prostora oko bunara koji još uvek nije adekvatno obezbeđen. Takođe, ovih dana se očekuje početak rekonstrukcije dela krova i delova velike zaštitne ograde. Molimo vas, pogotovu najmlađe sugrađane i njihove roditelje, da ne boravite na terenu FK ,,Svrljig” dok se svi radovi ne završe. Fudbalski klub ,,Svrljig”, ukoliko dođe do nemilih događaja, neće snositi posledice i sankcije – već će sve što se dogodi na terenu ići na štetu pojedinaca.

Podsećamo vas da smo nedavno ugradili sistem video nadzora i da će sve eventualne štete koje se načine biti dostavljene Policijskoj stanici u Svrljigu i nadležnim inspekcijskim službama.

Takođe, obaveštavamo vas da ćemo nakon završetka rekonstrukcije terena obezbediti termin u trajanju od 120 minuta tokom dana kako bi sva deca, bez obzira da li su članovi kluba ili ne, kao i njihovi roditelji moći da borave na terenu i uživaju u lepotama gradskog stadiona.
Smatramo da je gradski stadion kuća svih Svrljižana i naša vrata su otvorena svima, ali vas takođe molimo da se svi ponašate savesno sa imovinom kluba.

Takođe, u obavezi smo da vas obavestimo da je u toku ozelenjavanje terena, nanošenjem tinje i drugih suplemenata, pa vas i iz tog razloga molimo da ne boravite na terenu, pogotovu u danima kada je temperatura iznad 25 stepeni.

Hvala vam na razumevanju,
Uprava Kluba,
Predsednik,
Aleksandar Mentović

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *