Search
Close this search box.
Broj pregleda

Saopštenje za javnost Fudbalskog kluba ,,Svrljig”

Podeli sa prijateljima:

U celosti vam prenosimo saopštenje za javnost Fudbalskog kluba ,,Svrljig” povodom rekonstrukcije ograde, terena i sl. 
0
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
FUDBALSKOG KLUBA ,,SVRLJIG”

Poštovani sugrađani, roditelji, deco,

Obaveštavamo vas da je u toku rekonstrukcija ograde i izgradnja pomoćnog terena, kao i rekonstrukcija prostora oko bunara koji još uvek nije adekvatno obezbeđen. Takođe, ovih dana se očekuje početak rekonstrukcije dela krova i delova velike zaštitne ograde. Molimo vas, pogotovu najmlađe sugrađane i njihove roditelje, da ne boravite na terenu FK ,,Svrljig” dok se svi radovi ne završe. Fudbalski klub ,,Svrljig”, ukoliko dođe do nemilih događaja, neće snositi posledice i sankcije – već će sve što se dogodi na terenu ići na štetu pojedinaca.

Podsećamo vas da smo nedavno ugradili sistem video nadzora i da će sve eventualne štete koje se načine biti dostavljene Policijskoj stanici u Svrljigu i nadležnim inspekcijskim službama.

Takođe, obaveštavamo vas da ćemo nakon završetka rekonstrukcije terena obezbediti termin u trajanju od 120 minuta tokom dana kako bi sva deca, bez obzira da li su članovi kluba ili ne, kao i njihovi roditelji moći da borave na terenu i uživaju u lepotama gradskog stadiona.
Smatramo da je gradski stadion kuća svih Svrljižana i naša vrata su otvorena svima, ali vas takođe molimo da se svi ponašate savesno sa imovinom kluba.

Takođe, u obavezi smo da vas obavestimo da je u toku ozelenjavanje terena, nanošenjem tinje i drugih suplemenata, pa vas i iz tog razloga molimo da ne boravite na terenu, pogotovu u danima kada je temperatura iznad 25 stepeni.

Hvala vam na razumevanju,
Uprava Kluba,
Predsednik,
Aleksandar Mentović

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano