Search
Close this search box.
SO Svrljig
Broj pregleda

Sledećeg utorka 15. sednica Skupštine opštine Svrljig

Podeli sa prijateljima:

U utorak, 15. marta, biće održana 15. sednica Skupštine opštine Svrljig. 

Skupština opštine Svrljig, foto: Opština Svrljig
Skupština opštine Svrljig, foto: Opština Svrljig

Odbornici će na tom zasedanju imati prilike da diskutuju i usvajaju Izveštaj o izvršenju Odluke budžeta opštine Svrljig za period od 01.01.2021. – 31.12.2021. godine, te predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Svrljig za 2022. godinu.

Na dnevnom redu su i predlog Rešenja o usvajanju izmene i dopune finansijskog plana za tekuću godinu, i predlog Odluke o angažovanju eksterne revizije završnog računa budžeta za 2021. godinu.

Odbornici će diskutovati i o Kadrovskom planu opštine Svrljig za tekuću godinu, ali i Izveštaju o radu Centra za turizam, kulturu i sport za 2021. godinu i planu za 2022. godinu.

Izvestilac Miroslav Marković, predsednik opštine Svrljig, predstaviće Odluku o uniformi i oznakama komunalnih milicionara i o boji i načinu označavanja vozila i opremi komunalne milicije.

Na sednici SO Svrljig biće reči i Operativnom planu odbrane od poplava za vode II reda opštine Svrljig za tekuću godinu, izveštaju JKSP ,,Svrljig” Svrljig o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja za period od 01.01.2021. do 31.12.2021. godine, a odbornici će razmatrati odluku o davanju saglasnosti na Ugovor o obavljanju komunalne delatnosti – usluge obezbeđivanja javnog osvetljenja na teritoriji opštine Svrljig, kao i odluku o davanju saglasnosti na Odluku o izmeni Programa poslovanja JKSP ,,Svrljig” Svrljig i na kraju o Rešenju o usvajanju izveštaja Opštinskog veća opštine Svrljig o radu javnih preduzeća čiji je osnivač opština Svrljig.

NAJNOVIJE NA PORTALU

JELIGOR D.O.O.

Edukacija za berače i uzgajivače lekovitog i aromatičnog bilja – Ne propustite priliku!

Odlična vest

Meštani Prekonoge ujedinjeni u akciji čišćenja puteva

OBAVEŠTENJE

Osnovna škola ,,Dobrila Stambolić” obaveštava roditelje budućih prvaka

Od ponedeljka do petka

Izložba slika sa prve Likovne kolonije ,,Vinski put” u holu Osnovne škole od danas do petka

Amin

Počeo je Vaskršnji post

Nerealna priča...

Dva poništena gola domaćinu, pet žutih kartona i dva crvena na meču između Svrljiga i Napretka (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano