Search
Close this search box.
Radni
Broj pregleda

MILETIĆ U MINISTARSTVU ZDRAVLJA: Održan prvi sastanak Radne grupe za unapređenje rada hitne pomoći!

Podeli sa prijateljima:

U Ministarstvu zdravlja je održan prvi sastanak Radne grupe za izradu Predloga mera za unapređenje rada hitne medicinske pomoći na teritoriji Republike Srbije.

рг

Sastankom je predsedavao predsednik Radne grupe i pomoćnik ministra zdravlja dr Jugoslav Kelečević, a prisustvovali su svi članovi.

Na sastanku je bilo diskusije o postojećim problemima u radu hitne medicinske pomoći i o načinu kako da se unapredi njen rad.

Narodni poslanik i zamenik predsednika Radne grupe, Milija Miletić, je na sastanku istakao da je osnovni cilj unaprediti rad hitne medicinske pomoći tako da bude dostupna svakom građaninu:

– Veliki zadatak je pred nama – unaprediti rad hitne pomoći. Svi mi zajedno ćemo dati doprinos da hitna pomoć ne bude privilegija velikih gradova, već da svakom građaninu, gde god da živi, pomoć bude dostupna u svakom trenutku – rekao je Miletić.

Svi članovi su govorili o aktuelnim problemima hitne pomoći i složili se da je osnovni cilj da se pronađu adekvatne mere kako bi se poboljšao rad hitne pomoći. Sastanku su prisustvovali predsednik Pokreta „Pravo na život – Meri“ Dejan Zejnula, dr Miodrag Branković iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Niš, načelnica Službe hitne medicinske pomoći Negotin dr Aleksandra Paunović, direktor Doma zdravlja u Svrljigu dr Dejan Antić i advokat Dušanka M. Jovanović Šunjara.

3 Komentara

  1. Ovo je ništa,dođite u Drajinac smeće imamo za izvoz al zato vodu nemamo ni za lek! Živimo u nadi da će pre izbora kao i svaki put dovesti mašine da krenu sa iskopom a voda verovatno stiže oko prvog aprila!

  2. Neverovatno !!!! Sta školovani i obrazovani ljudi,uključujući i doktore sebi dozvoljavaju !!! Da imaju jednog lokalnog ŠERIFA koji se pita apsolutno za sve !!! Čovek bez škole,štrojač,koji nije u stanju jednu normalnu recenicu da sastavi,kome se u skupstini svi smeju !!! Strasno i jadno,jadno !!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano