Search
Close this search box.
Hronika
Broj pregleda

Psi lutalice podavili više od 15 kokošaka! (FOTO)

Podeli sa prijateljima:

Krvavi pir u dvorištu porodice Cvetković u Svrljigu, u noći između ponedeljka i utorka, napravili su psi lutalice, koji su tom prilikom podavili više od 15 kokošaka.

Kokoške, foto: privatna arhiva
Kokoške, foto: privatna arhiva

Pokolj kokošaka se dogodio u ulici 12. Decembar u Svrljigu, u dvorištu porodice Cvetković.

Po rečima vlasnika koji je kasno stigao na mesto događaja, desetak pasa napalo je kokoške u jednom danu, ali su se ujutru vratili kod kokošinjca da bi dovršili posao.

kokske1

Vlasnici živine zatražili su od nadležnih da reaguju i zbrinu ovaj čopor pasa kako ne bi ponovo učinili nešto loše na teritoriji grada.

2 Responses

  1. Iako to nije za ovu stranu,važno je. U Svrljigu neometano traje već godinama moderno organizovano prosjačenje sa uvodnim pitanjem *da vas nešto pitam*.Radi se o navodnom skupljanju novca za obolelu decu.Organizovane grupe(njihovi šefovi) pribave dokumentaciju i policija smatra da je sve legalno,bez detaljnijeg proveravanja.Ja odgovorno tvrdim da se bar u jednom dosadašnjem slučaju( ako ne u svih nekoliko hiljada) radi o organizovanom kriminalu.To tvrdim iako ne posedujem materijalne dokaze,jer za takvo prikupljanje nisam zakonski ovlašćen. Ukoliko je policija nemoćna,bar treba da spreči kršenje javnog reda i mira uznemiravanjem svih prolaznika.Ako se ovo moderno prosjačenje dozvoli i dalje,onda trebaju da imaju neku tezgu i čekaju da im zainteresovani priđu,a ne da jure i vuku prolaznike za rukav.Ovim pitanjem treba da se pozabave opštinski čelnici,da spreče uznemiravanje građana svakog četvrtka.Želimo da se slobodno krećemo ulicom. Molio bih da ovo stoji bar nekoliko dana na sajtu. Građane upozoravam da ne nasedaju i ne daju dobrovoljne priloge,jer postoji osnovana sumnja gde ti prilozi idu ,a čak se i ne prikupljaju na sasvim legitiman način.

  2. Samo pitanje dana kad ce i neko dete da napadnu i unakaze. Ali to nikog ne interesuje jos ih sazaljevaju, stite. Dovode oni batinasi da prete decaku sto je prebacio kuce preko ograde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Dobro došli

Kupališni kompleks “Bazeni Pastirište” otvoren za posetioce

CTKS Svrljig

KULTURA: 20. LIKOVNA KOLONIJA ,,ARS TIMACUM”

ZABAVA DO ZORE!

BOBAN ZDRAVKOVIĆ, DRAGANA MIRKOVIĆ I ZORANA MIĆANOVIĆ NA 18. BELMUŽIJADI

Vidimo se

Najava: 18. Belmužijada u Svrljigu prve nedelje avgusta

Javni poziv

Poziv za energetsku sanaciju objekata od javnog značaja do 8. jula

Na Vidovdan

Međunarodni festival folklora “Igra kolo kraj Timoka” u Svrljigu 28. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano