Svrljiške novine

Puno zdravlja, sreće, uspeha...
Broj pregleda

Miletić i Marković čestitali u ponoć zaposlenima Novu godinu

Dežurnima na teritoriji svrljiške opštine koji su u novogodišnjoj noći bili na svojim radnim mestima, u državnim institucijama, tačno u ponoć Novu godinu čestitali su im predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković i narodni poslanik Milija Miletić. 

Srećna Nova godina, foto: M.M.
Srećna Nova godina, dežurna ekipa Doma zdravlja Svrljig, foto: M.M.

Miletić i Marković su dežurnima u PS Svrljig čestitali Novu godinu i uručili im poklone – dar opštine Svrljig, a potom su se uputili ka Domu zdravlja gde su se sreli sa direktorom ove zdravstvene ustanove dr Dejanom Antićem i dežurnom službom koja je kao i svake godine, tako  i ove, bila na visini zadatka i u službi građana.

Srećna Nova godina, foto: M.M.
Srećna Nova godina, dežurna ekipa Doma zdravlja Svrljig, foto: M.M.

Čestitajući Novu godinu zaposlenima u Domu zdravlja poslanik Miletić je poželeo svima da u 2022. godini bude više zdravlja za sve i da korona konačno bude pobeđena.

Predsednik Opštine Miroslav Marković istakao je da će lokalna samouprava nastojati da bude uvek uz sve građane, radnike i ljude koji rade u interesu Svrljiga.

Srećna Nova godina, foto: M.M.
Srećna Nova godina, vatrogasno-spasilačka jedinica Svrljig, foto: M.M.

Nakon posete Domu zdravlja, poslanik i predsednik obišli su i vatrogasno-spasilačku jedinicu i podelili im poklone Opštine Svrljig, a na kraju uručeni su pokloni novinarima i dopisnicima iz Svrljiga.

Novinar Dejan Ranđelović, TV Super D+, foto: M.M.
Novinar Dejan Ranđelović, TV Super D+, foto: M.M.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *