Odlična vest
Broj pregleda

Svrljig dobija novi park i plato za ugostitelje

U toku je uređenje keja u blizini Elektrodistribucije, kod novoizgrađenog mosta na reci Svrljiški Timok.

Radovi kod novog mosta, foto: M.M.
Radovi kod novog mosta, foto: M.M.

Radovi se uporedo izvode na uređenju korita reke, a radne mašine trenutno rade na ravnanju platoa na kojem će biti izgrađen novi park, a biće detaljno uređen deo za izdavanje prostora ugostiteljima gde će najverovatnije biti stacioniran kafić ili restoran.

Predsednik opštine Miroslav Marković posetio gradilište, foto: M.M.
Predsednik opštine Miroslav Marković posetio gradilište, foto: M.M.

Predsednik Opštine Svrljig Miroslav Marković kaže da će u toku naredne godine Svrljig dobiti novi park koji će gledati na reku sa svim sadržajima za najmlađe.

Planira se i izdavanje prostora ugostiteljima, jer se gradi i plato koji će služiti kao letnja bašta i tome slično, rekao je Marković.

Takođe, saznajemo da će sve biti spremno za postavljanje montažnog ili nekog drugog objekta za potrebe ugostiteljskih usluga (struja, voda, atmosferska kan…)

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

3 Komentara

  • Naravno da moraju da*grade* novi park,jer su prethodni uništili.Jedan savet : novi park biće u redu,ali tek kroz niz godina kada poraste drveće ( za vreme neke nove vlasti ),ali vas molim da novi park NE GRADITE.

  • STALNO NEKE KRITIKE LEPO JE DA SE NESTO GRADI I RENOVIRA SAMO DA GRADANI POVEDU RACUNA O CISTOCI I BACAHJU DUBRETA.

  • Možda niste dobro razumeli,jer da jeste,ovo ipak ne bi ste shvatili kao kritiku radi kritike,već pre kao delić ozbiljne analize urađenog do sada i kako bi trebalo u buduće.Da ste razumeli,ne bi ste upotrebili reč GRADNJA parka.Svakako bi mi bilo drago da imamo prave parkove.Umesto toga,uništismo prethodni park,posekli drvorede,posekli vrbe oko Timoka,rečju,mnogo prirode oko sebe već uništismo.Bez obzira kako dalje budu tretirane moje reči,neću se više na ovom mestu javljati.Znaću samo da li sam imao ili ne za koga davati komentar.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *