Search
Close this search box.
Politika savremenog doba
Broj pregleda

Fejsbuk komentar uzdrmao pomoćničku fotelju u Svrljigu! OGLASIO SE I PREDSEDNIK

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković izdao je saopštenje za javnost povodom objave njegove pomoćnice Daliborke Marković na njenom fejsbuk nalogu, a tiče se koalicije koju vode USS i SNS u Svrljigu. 

Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: Svrljiške novine
Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: Svrljiške novine

Naime, pomoćnica Daliborka Marković u jednoj objavi napisala je da jedino u Svrljigu i Ražnju Srpska napredna stranka nema većinsku vlast.

Jedino u Svrljigu i Ražnju, SNS nema većinsku vlast. Mislim da vam je sve jasno, glasio je komentar koji je usledio kao odgovor na njenom fejsbuk profilu.

Komentar pomoćnice Daliborke Marković, foto: PrtScr
Komentar pomoćnice Daliborke Marković, foto: PrtScr

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković kaže da je na poslednjim izborima, održanim 2020. godine, u Svrljigu pobedila izborna lista ,,Aleksandar Vučić – Za našu decu”, dodavši da tada nije bilo nikakvih predvajanja i da je objavljeni komentar napisan najverovatnije po nalogu čoveka iz OO SNS Svrljig – koji se zalaže za rasturanje koalicije i lažno se bori za napredak Srpske napredne stranke u Svrljigu i Svrljiga jer mu je lični interes bitniji od svih ostalih.

Ne podržavam tumačenje da smo sada mi u podređenom položaju, obzirom da smo svi zajedno podržali predsednika Aleksandra Vučića na prethodnim izborima, rekao je Marković i dodao da bi njegova pomoćnica trebalo više da vodi računa o svom resoru i podnese izveštaj dosadašnjeg rada na mestu pomoćnika predsednika opštine, a ne stranačkim prepucavanjima.

Inače, kako nezvanično saznajemo, pomoćničko mesto nije bilo predviđeno koalicionim sporazumom između ove dve stranke koje čine vlast u svrljigu, odnosno USS i SNS.

3 Komentara

  1. Sto ste vukli Sotirovsku za suknju da bi dobili f-ju pomocnika predsednika opstine, a sada ti sve nesto ne odgovara. Rezultat vaseg rada je nula za ovaj mandat, samo se ceka platica i to je to

NAJNOVIJE NA PORTALU

JELIGOR D.O.O.

Edukacija za berače i uzgajivače lekovitog i aromatičnog bilja – Ne propustite priliku!

Odlična vest

Meštani Prekonoge ujedinjeni u akciji čišćenja puteva

OBAVEŠTENJE

Osnovna škola ,,Dobrila Stambolić” obaveštava roditelje budućih prvaka

Od ponedeljka do petka

Izložba slika sa prve Likovne kolonije ,,Vinski put” u holu Osnovne škole od danas do petka

Amin

Počeo je Vaskršnji post

Nerealna priča...

Dva poništena gola domaćinu, pet žutih kartona i dva crvena na meču između Svrljiga i Napretka (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Tradicija i zajedništvo