Svaka čast!
Broj pregleda

Građani pohvalili program besplatne kuhinje za sve učenike OŠ ,,Dobrila Stambolić”

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković obišao je danas OŠ ,,Dobrila Stambolić” i sa direktorom te ustanove Milanom Bogdanovićem obišao učenike koji su se prijavili za program besplatne kuhinje. 

OŠ ,,Dobrila Stambolić'', foto: M.M.
OŠ ,,Dobrila Stambolić”, foto: M.M.

Direktor OŠ ,,Dobrila Stambolić” Milan Bogdanović zahvalio je Opštini koja je obezbedila besplatnu kuhinju za sve učenike.

Direktor OŠ ,,Dobrila Stambolić'' Milan Bogdanović, foto: M.M.
Direktor OŠ ,,Dobrila Stambolić” Milan Bogdanović, foto: M.M.

Predsednik opštine Miroslav Marković ističe da je zadovoljan što Opština pomaže Školi, ali najpre deci i njihovim roditeljima izlazi u susret, znajući da su svi zadovoljni ovakvim programom i inicijativom.

Marković kaže da deca imaju mogućnost sada da biraju, a roditelji da ne brinu jer će Opština i dalje raditi u njihovu korist i korist dece.

Kuhinja, foto: M.M.
Kuhinja, foto: M.M.

Međutim, danas su pale i kritike na račun nastavničkog osoblja i direktora škole, a uputio ih je prvi čovek opštine.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, foto: M.M.
Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, foto: M.M.

Po rečima Markovića, Opština Svrljig odradila je svoj deo posla i zahtev za ovu nabavku poslala još avgusta meseca, a uvidom u brojčano stanje izostavljeno je 25 učenika koji će se uz sve napore zahvaljujući Opštini i predsedniku naći na spisku za besplatnu kuhinju.

Poslali smo upit o broju učenika koji će koristiti besplatnu kuhinju u OŠ ,,Dobrila Stambolić” znajući da se sve sprovodi po principu javne nabavke i da ne može tek tako da se menja broj učenika i već sada se javio problem. Naime, školi nedostaje još 25 lanč paketa i smatram da je to neozbiljno od strane direktora i njegovih saradnika koji to nisu propratili, rekao je Marković  i dodao da će Opština i pored svega naći rešenje kako bi sva deca imala mogućnost da dobiju pravo na besplatnu kuhinju.

Pogledajte video prilog i izjave:

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *