Search
Close this search box.
Dogovoreno u Beogradu
Broj pregleda

Susret Miletića i Lončara donosi boljitak Domu zdravlja Svrljig! USKORO REŠAVANJE PROBLEMA MANJKA ZAPOSLENIH

Podeli sa prijateljima:

Početkom nedelje narodni poslanik Milija Miletić razgovarao je sa ministrom zdravlja Republike Srbije Zlatiborom Lončarom o problemima Doma zdravlja u Svrljigu i o borbi protiv pandemije koronavirusa. 

Antić, Lončar i Miletić, foto: M.M.
Antić, Lončar i Miletić, foto: M.M.

Dobra stvar je što je ministar Lončar dao saglasnost za rešavanje problema energetske efikasnosti u Domu zdravlja, kao i za rekonstrukciju krova zgrade.

Biće rešene problem energetske efikasnosti, a potom će biti rekonstruisan krov zgrade Doma zdravlja u Svrljigu. Očekujemo da stigne i novi rendgen aparat za potrebe ove ustanove, rekao je Miletić.

Miletić je nakon sastanka rekao da će biti rešen i problem manjka zaposlenih, sve je to dogovoreno na sastanku, potvrdio je poslanik novinarima portala ,,Svrljiške novine”.

Narodni poslanik se zahvalio ministru Lončaru na razumavanju problema sa kojima se sučavaju male opštine poput Svrljiga, i pozvao ga da se i na druga manja mesta stavi veći akcenat.

Zajedno sa narodnim poslanikom, sastanku u Ministarstvu zdravlja je prisustvovao direktor Doma zdravlja u Svrljigu dr Dejan Antić.

Jedan komentar

  1. A posle rukovanja operite ruke——-kao Pontije Pilat.Za vašu informaciju : bolesne ne leče energetska efikasnost i krov zgrade,već su ih lečili medicinski radnici što napustiše Svrljig.(Pitam se zašto).

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano