Svrljiške novine

Dogovoreno u Beogradu
Broj pregleda

Susret Miletića i Lončara donosi boljitak Domu zdravlja Svrljig! USKORO REŠAVANJE PROBLEMA MANJKA ZAPOSLENIH

Početkom nedelje narodni poslanik Milija Miletić razgovarao je sa ministrom zdravlja Republike Srbije Zlatiborom Lončarom o problemima Doma zdravlja u Svrljigu i o borbi protiv pandemije koronavirusa. 

Antić, Lončar i Miletić, foto: M.M.
Antić, Lončar i Miletić, foto: M.M.

Dobra stvar je što je ministar Lončar dao saglasnost za rešavanje problema energetske efikasnosti u Domu zdravlja, kao i za rekonstrukciju krova zgrade.

Biće rešene problem energetske efikasnosti, a potom će biti rekonstruisan krov zgrade Doma zdravlja u Svrljigu. Očekujemo da stigne i novi rendgen aparat za potrebe ove ustanove, rekao je Miletić.

Miletić je nakon sastanka rekao da će biti rešen i problem manjka zaposlenih, sve je to dogovoreno na sastanku, potvrdio je poslanik novinarima portala ,,Svrljiške novine”.

Narodni poslanik se zahvalio ministru Lončaru na razumavanju problema sa kojima se sučavaju male opštine poput Svrljiga, i pozvao ga da se i na druga manja mesta stavi veći akcenat.

Zajedno sa narodnim poslanikom, sastanku u Ministarstvu zdravlja je prisustvovao direktor Doma zdravlja u Svrljigu dr Dejan Antić.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • A posle rukovanja operite ruke——-kao Pontije Pilat.Za vašu informaciju : bolesne ne leče energetska efikasnost i krov zgrade,već su ih lečili medicinski radnici što napustiše Svrljig.(Pitam se zašto).

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *