Postavljeni skrivači kontejnera na dve lokacije u gradu

Broj pregleda

Početkom ove nedelje postavljena je nova metalna konstrukcija oko kontejnera na dve lokacije, kod mosta na reci Svrljiški Timok i kod stambenih zgrada u Prvomajskoj ulici. 

Skrivač, foto: M.M.
Skrivač, foto: M.M.

Metalna konstrukcija služiće da estetski ulepša lokacije gde se nalaze kontejneri, a kako nam je rečeno uskoro će biti izvršeno i oslikavanje metalnih polja što će dodatno ulepšati prostor koji sakriva kontejnere.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković istakao je za naš portal da će se neprestano raditi na uređenju opštine i da je ovo samo jedan mali korak ka tome.

Skrivač, foto: M.M.
Skrivač, foto: M.M.

Do kraja godine imamo još dosta toga zaplaniranog da preuredimo i izgradimo, rekao je Marković za portal ,,Svrljiške novine“.

Inače, po rečima nadležnih biće postavljena još jedna metalna konstrukcija kod gradskog parka, preko puta kafića ,,Priča“.

Pročitajte i

Kontejneri, foto: Đ.J.

Novi kontejneri za uži deo grada

U toku protekle nedelje JKSP ,,Svrljig“ nabavio je 15 novih kontejnera koji će biti smešteni u užem centru grada. Kontejneri će u toku narednih dana

Previše kontejnera oko gradskog parka

Građani Svrljiga koji žive u centru grada, u neposrednoj blizini gradskog parka kažu za portal ‚‚Svrljiške novine“ da je bespotrebno postavljen veliki broj kontejnera u

Prvomajska preplavljena smećem

U Prvomajskoj ulici kontejneri su prepuni pa se sada smeće odlaže pored kontejnera.  Psi i mačke raznose kese i smeće na sve strane, pa prolaznici

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.