Politika

MILETIĆ: Podrška predsedniku Vučiću u borbi za zaštitu nacionalnih i državnih interesa!

Broj pregleda

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić je izjavio da podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića u pregovorima o Kosovu i Metohiji.

Milija Miletić i Aleksandar Vučić, foto: M.M.
Milija Miletić i Aleksandar Vučić, foto: M.M.

Poslanici u Skupštini Srbije usvojili su izveštaje o o radu Kancelarije za Kosovo i Metohiju za period od maja 2019. do juna 2021. godine, kao i Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama u Prištini za period od maja 2019. Do 15. Juna 2021. godine.

Izveštaje je podneo predsednik Srbije Aleksandar Vučić i poručio da srpskom narodu na KiM nije do zamrznutog konflikta, da oni žive neuporedivo teže od ljudi u ostatku Srbije i žele da regovori postoje.

Vučić je pozvao poslanike na borbu i jedinstvo, ali i na razumevanje realne situacije kada je reč o Kosovu i Metohiji.

Narodni poslanik Milija Miletić je u ime Ujedinjene seljačke stranke preneo punu podršku predsedniku Vučiću nastojanjima i borbi za državno jedinstvo i zaštitu nacionalnih i državnih interesa:

– Upućujem punu podršku predsedniku Srbije u nastojanjima i borbi za državno jedinstvo i zaštitu nacionalnih i državnih interesa. Jedino moguće rešenje o Kosovu i Metohiji je kompromisno rešenje. Takođe, treba pomoći građanima u južnoj srpskoj pokrajini jer se oni sa KiM ne iseljavaju samo zbog pritisaka, već i zbog loše materijalne situacije – poručio je Miletić.

Predsednik Srbije je građane i poslanike obavestio o pregovorima u Briselu, kao i o perspektivama delovanja srpske države na Kosovu i Metohiji.

Pročitajte i

OŠ DOBRILA STAMBOLIĆ: Dobro došla deco!

Juče je u dvorištu OŠ ,,Dobrila Stambolić” priređen svečani prijem đaka prvaka.  Roditelje i decu pozdravili su direktor OŠ ,,Dobrila Stambolić” prof. Milan Bogdanović i

Predsednik opštine Svrljig, Miroslav Marković, foto: M.M.

Opština Svrljig dobila 4,5 MILIONA EVRA!

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković istakao je za portal ,,Svrljiške novine” da je potpisan jedan od najznačajnijih projekata za grad. Naime, Opština Svrljig kroz projekat

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *