Politika
Broj pregleda

MILETIĆ: Podrška predsedniku Vučiću u borbi za zaštitu nacionalnih i državnih interesa!

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić je izjavio da podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića u pregovorima o Kosovu i Metohiji.

Milija Miletić i Aleksandar Vučić, foto: M.M.
Milija Miletić i Aleksandar Vučić, foto: M.M.

Poslanici u Skupštini Srbije usvojili su izveštaje o o radu Kancelarije za Kosovo i Metohiju za period od maja 2019. do juna 2021. godine, kao i Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama u Prištini za period od maja 2019. Do 15. Juna 2021. godine.

Izveštaje je podneo predsednik Srbije Aleksandar Vučić i poručio da srpskom narodu na KiM nije do zamrznutog konflikta, da oni žive neuporedivo teže od ljudi u ostatku Srbije i žele da regovori postoje.

Vučić je pozvao poslanike na borbu i jedinstvo, ali i na razumevanje realne situacije kada je reč o Kosovu i Metohiji.

Narodni poslanik Milija Miletić je u ime Ujedinjene seljačke stranke preneo punu podršku predsedniku Vučiću nastojanjima i borbi za državno jedinstvo i zaštitu nacionalnih i državnih interesa:

– Upućujem punu podršku predsedniku Srbije u nastojanjima i borbi za državno jedinstvo i zaštitu nacionalnih i državnih interesa. Jedino moguće rešenje o Kosovu i Metohiji je kompromisno rešenje. Takođe, treba pomoći građanima u južnoj srpskoj pokrajini jer se oni sa KiM ne iseljavaju samo zbog pritisaka, već i zbog loše materijalne situacije – poručio je Miletić.

Predsednik Srbije je građane i poslanike obavestio o pregovorima u Briselu, kao i o perspektivama delovanja srpske države na Kosovu i Metohiji.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *