Svrljiške novine

Svaka čast
Broj pregleda

POWERLIFTING: Svrljiški ,,Svarog” najbolji i najjači!

Podeli sa prijateljima:

Na prvenstvu Srbije u „Powerlifting-u“, održanog 29. i 30. maja, SU Svarog iz Svrljiga postiglo je odlične rezultate i u Svrljig donelo mnoge medalje i priznanja.   

SU ,,Svarog'', foto: Privatna arhiva
SU ,,Svarog”, foto: Privatna arhiva

Svrljižani su na ovom takmičenju ostvarili sledeće rezultate:

Danilo Anđelković, zlatnu medalju i novi državni rekord u mrtvom dizanju u kategoriji seniora do 83 kilograma sa podignutih 592,5 kg u totalu i to 185kg iz čučnja, 130kg iz benč presa i 277,5kg na mrtvom dizanju.

Lazar Kandić, zlatnu medalju i nove državne rekorde iz čučnja, benča i mrtvog dizanja u kategoriji subjuniora do 105 kilograma sa podignutih 567,5kg u totalu i to 192,5kg iz čučnja, 140kg iz benč presa i 235kg na mrtvom dizanju.

Luka Milenković, zlatnu medalju u kategoriji subjuniora do 74 kilograma sa podignutih 415kg u totalu i to 135kg iz čučnja, 90kg iz benč presa i 190kg na mrtvom dizanju.

SU ,,Svarog'', foto: Privatna arhiva
SU ,,Svarog”, foto: Privatna arhiva

Darko Radovanović, srebrnu medalju u kategoriji juniora do 93 kilograma sa podignutih 520kg u totalu i to 155kg iz čučnja, 120kg iz benč presa i 245kg na mrtvom dizanju.

Katarina Stojanović, bronzanu medalju u kategoriji juniorki do 76 kilograma sa podignutih 257,5kg u totalu i to 80kg iz čučnja, 52,5kg iz benč presa i 125kg na mrtvom dizanju.

Marko Petrović, bronzanu medalju u kategoriji subjuniora do 83 kilograma sa podignutih 395kg u totalu i to 130kg iz čučnja, 90kg iz benč presa i 175kg na mrtvom dizanju.

SU ,,Svarog'', foto: Privatna arhiva
SU ,,Svarog”, foto: Privatna arhiva

Dušan Radovanović, peto mesto u kategoriji subjuniora do 93 kilograma sa podignutih 400kg u totalu i to 145kg iz čučnja, 95kg iz benč presa i 160kg na mrtvom dizanju.

Miloš Milovanović, peto mesto u kategoriji seniora do 74 kilograma sa podignutih 385kg u totalu i to 120kg iz čučnja, 100kg iz benč presa i 165kg na mrtvom dizanju.

Nenad Stevanović, peto mesto u kategoriji seniora do 93 kilograma sa podignutih 512,5kg u totalu i to 180 iz čučnja, 122,5kg iz benč presa i 210kg na mrtvom dizanju.

Ivan Ranđelović, sedmo mesto u kategoriji seniora do 83 kilograma sa podignutih 415kg u totalu i to 140kg iz čučnja, 105kg iz benč presa i 170kg na mrtvom dizanju.

Nikola Serdar, nažalost bez plasmana zbog nepriznatog pokušaja na benč presu u kategoriji juniora do 93kg, sa podignutih 190kg iz čučnja, nepriznatih 120kg iz benč presa i podignutih 220kg na mrtvom dizanju.

Zahvalio bih se svima koji su nastupali za Svarog i svojim izuzetnim naporima i pripremama doprineli ove rezultate i uspeh klubu. Posebne čestitke organizatoru takmičenja Saši Cvetković i predsedniku Pauerlifting saveza Srbije Smiljanić Milanu na perfektnoj organizaciji takmičenja koje se po prvi put odvijalo striktno po prethodno najavljenoj satnici i rasporedu. Svaka čast spoterima, koji su me inače oduševili sa energijom koju su širili među takmičarima, podržavali iste i pokazali šta ljubav prema sportu stvarno znači, bravo momci! Zlato smo doneli, a rekorde oborili, stoji u saopštenju ,,Svarog”.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Dobra vest

Preventivni pregledi pacijenata u Domu zdravlja Svrljig

Politika

Predsednik Srpskog pokreta Dveri posetio Svrljig i razgovarao s građanima

Hronika

Stradala osoba u današnjem požaru u ulici Vase Albanca

VAŽNO

VAŽNO SAOPŠTENJE OPŠTINE SVRLJIG POVODOM PRUŽANJA BESPLATNE PRAVNE POMOĆI…

Politika

Boris Tadić u poseti Svrljigu (VIDEO)

Zdravlje na prvom mestu

Briga o zdravlju: Preventivni pregledi u Domu zdravlja Svrljig!

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Povezano

Sportska dešavanja

Košarkaški klub ,,Svrljig” održava dominaciju u ligi

Iz dva u jedan!

ZONA CENTAR: FK Svrljig – FK Palilulac: 3:1 (0:1)

Milićević

Novi trener: Svrljižanin na klupi FK Svrljig

Sportski vikend pred nama

FK Svrljig dočekuje Palilulac u bitnom okršaju za bolji plasman

Sport

Novi trijumf svrljiških košarkaša

Sportska strana Svrljiga

Pobednički nastavak za KK ,,Svrljig” u Regionalnoj ligi

Zona Centar

Težak poraz svrljiškog fudbala – gosti Jedinstva pokazali nadmoć

Sportska strana

FK Morava se preko FK Svrljiga vraća u igru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *