Prikupljeno 49 jedinica

Sportisti i omladina Svrljiga veliki humanisti

Broj pregleda

Juče je održana vanredna akcija dobrvoljnog davanja krvi u Svrljigu na inicijativu Crvenog krsta, Opštine Svrljig i sportskih i drugih udruženja sa teritorije opštine. 

Foto: V.D.
Foto: V.D.

Akciji se odazvalo čak 57 mladih humanista, a krv je dalo njih 49.

Vredno je reći da su krv dali svi prvotimci FK ,,Svrljig“, zajedno sa trenerom Bobanom Marinkovićem, i tako pokazili humanost na delu.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković zahvalio je svim dobrovoljnim davaocima, mladim Svrljižanima i sportistima koji su podržali akciju.

Foto: V.D.
Foto: V.D.

Posebno mi je zadovoljstvo i ponosan sam što su se vanrednoj akciji odazvali mladi ljudi i sportisti koji su prepoznali potrebu i značaj ove akcije i ovom prilikom im se zahvaljujem sa velikom željom da nastave da učestvuju u ovakvim akcijama, rekao je Miroslav Marković, predsednik opštine Svrljig.

Organizaciju ove akcije pripremili su Dragan Vranić ispred Crvenog krsta Svrljig, predsednik opštine Miroslav Marković i Marina Mijajlović iz Centra za socijaljni rad.

Pročitajte i

FK ,,Svrljig“ deklasirao ,,Toplicu“!

Fudbaleri FK ,,Svrljig“ prosto su deklasirali ,,Toplicu“ iz Šarlinca pobedivši 4:1 (2:0) u 9. kolu Nišavske okružne lige. Svrljižani su tokom cele utakmice dominirali na

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *