Lokalna politika

Održana osma sednica Skupštine opštine Svrljig

Broj pregleda

Danas je održana 8. sednica SO Svrljig u sali bioskopa CTKS Svrljig. 

Skupština opštine Svrljig, predsedništvo, foto: M.M.
Skupština opštine Svrljig, predsedništvo, foto: M.M.

Predlog Odluke o angažovanju eksterne revizije završnog računa budžeta Opštine Svrljig za 2020. godinu bila je prva tačka po kojoj je raspravljano, nakon usvajanja zapisnika, na koji je primedbu imao odbornik Bratislav Mitić, što je po rečima predsedavajućeg uzeto u razmatranje.

O angažovanju revizije govorila je načelnica Marina Savić.

Na današnjoj sednici usvojen je i predlog Odluke o pokretanju postupka otuđenja javne svojine opštine Svrljig radi proširenja gradskog groblja, a razgovarano je i o regulisanju pravnog statusa Centra za turizam, kulturu i sport.

Kao dopuna dnevnog reda našle su se tačke u vezi sa dodelom opštinskih javnih priznanja, a usvojen je i izveštaj o radu Centra za socijalni rad i data saglasnost na Program rada ove ustanove za 2021. godinu.

Pročitajte i

SO Svrljig, foto: M.M.

Održana deveta sednica SO Svrljig

Danas je održana radna sednica SO Svrljig na kojoj je bilo devet tačaka.  Na početku sednice zamenica predsednika SO Svrljig uvrstila je na dnevni red

Odbornik Petković, foto: M.M.

Odbornik Petković dao konstruktivan predlog

Odbornik Aleksandar Petković na protekloj sednici SO Svrljig dao je predlog da Opština Svrljig za potrebe Doma zdravlja obezbedi medicnski analajzer – uređaj za dobijanje

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *