Tužna vest...

Veliki požar u Radmirovcu progutao ekonomski objekat, psa i svinju… (FOTO)

Broj pregleda

Juče je u selu Radmirovac izbio požar u koje je izgore ekonomski objekat, stočna hrana koja se nalazila u njemu, traktor, prikolica i na žalost jedan pas, dok se svinja ugušila od dima.

Požar, foto: Svrljiške novine
Požar, foto: Svrljiške novine

Vatra se brzo rasplamsala, a vatrogasci iz Niša i Svrljiga uložili su sve napore da spasu ono što se spasiti može. Oni su sprečili da se vatrena stihija proširi na porodičnu kuću porodice Živković.

Novinari portala ,,Svrljiške novine“ danas su boravili u Radmirovcu i razgovarali sa porodicom Živković. Naime, saznali smo da nije došlo do požara usled loše instalacije, kako se prvobitno sumnjalo, već da je uzrok požara nešto sasvim drugo.

Požar progutao sve pred sobom, foto: Svrljiške novine
Požar progutao sve pred sobom, foto: Svrljiške novine

Ne znam šta se desilo, odjednom je vatra progutala naš objekat, a krenulo je od prostora gde je bilo skladišteno seno, priča Aleksandar Živković za portal ,,Svrljiške novine“.

Porodicu Živković obišao je predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković sa svojim saradnicima kako bi na licu mesta razgovarali o eventualnoj pomoći pri obnovi i rekonstrukciji izgorelog objekta.

Predsednik opštine obišao porodicu Živković, foto: Svrljiške novine
Predsednik opštine obišao porodicu Živković, foto: Svrljiške novine

Marković je poručio da je opština osigurana od mnogih šteta, među kojima je i štete prouzrokovane požarom, pa će se samim tim videti na koji način će Opština pomoći svoje žiteljo koji su oštećeni prilikom požara.

Pročitajte i

Požar, ulica Stavre Partizana, foto: L.T.

Veliki požar u ulici Stavre Partizana

Jutros oko 3,40h u ulici Stavre Partizana došlo je do velikog požara koji je izbio na ekonomskim objektima porodice Lazarević iz Svrljiga. U požaru, kako

Struja, pixabay.com

Radmirovac i Davidovac bez struje

Sela Radmirovac i Davidovac ostaće bez struje danas od 9 do 12h zbog radova na dalekovodu. Biće isključena deonica od sela Lalinac ka Kopajkošari, Popšici

Prekidač, foto: M. Miladinović

Selo Radmirovac bez struje do 14h

Iz Elektrodistribucije je najavljeno isključenje električne energije sela Radmirovac od 9 do 14h.  Kako se navodi u saopštenju, bez struje će ostati Radmirovac od 9

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.