Tužna vest...
Broj pregleda

Veliki požar u Radmirovcu progutao ekonomski objekat, psa i svinju… (FOTO)

Juče je u selu Radmirovac izbio požar u koje je izgore ekonomski objekat, stočna hrana koja se nalazila u njemu, traktor, prikolica i na žalost jedan pas, dok se svinja ugušila od dima.

Požar, foto: Svrljiške novine
Požar, foto: Svrljiške novine

Vatra se brzo rasplamsala, a vatrogasci iz Niša i Svrljiga uložili su sve napore da spasu ono što se spasiti može. Oni su sprečili da se vatrena stihija proširi na porodičnu kuću porodice Živković.

Novinari portala ,,Svrljiške novine” danas su boravili u Radmirovcu i razgovarali sa porodicom Živković. Naime, saznali smo da nije došlo do požara usled loše instalacije, kako se prvobitno sumnjalo, već da je uzrok požara nešto sasvim drugo.

Požar progutao sve pred sobom, foto: Svrljiške novine
Požar progutao sve pred sobom, foto: Svrljiške novine

Ne znam šta se desilo, odjednom je vatra progutala naš objekat, a krenulo je od prostora gde je bilo skladišteno seno, priča Aleksandar Živković za portal ,,Svrljiške novine”.

Porodicu Živković obišao je predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković sa svojim saradnicima kako bi na licu mesta razgovarali o eventualnoj pomoći pri obnovi i rekonstrukciji izgorelog objekta.

Predsednik opštine obišao porodicu Živković, foto: Svrljiške novine
Predsednik opštine obišao porodicu Živković, foto: Svrljiške novine

Marković je poručio da je opština osigurana od mnogih šteta, među kojima je i štete prouzrokovane požarom, pa će se samim tim videti na koji način će Opština pomoći svoje žiteljo koji su oštećeni prilikom požara.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *