Sport

KK ,,Svrljig“ dobio muški seniorski tim!

Broj pregleda

Košarkaški klub ,,Svrljig“ dobio je muški seniorski tim koji pre dva meseca krenuo sa intenzivnim treninzima. 

Foto: Arhiva, KK ,,Svrljig''
Foto: Arhiva, KK ,,Svrljig“

Kako nam je rekao trener kluba Igor Radivojević, ekipa je sačinjena od Svrljižana i igrača koji su ranije činili mlađe selekcije kluba.

Ovo je za nas veliki uspeh. Želja nam je da ispišemo istoriju KK ,,Svrljig“ i u muškoj košarci i nadam se da ćemo u tome uspeti i da će naši seniori biti uspešni kao i seniorke koje sada nastupaju u ,,Prvoj regionalnoj ligi jug“, kaže Radivojević za portal ,,Svrljiške novine“.

KK ,,Svrljig“ se priprema za nastup u trećoj muškoj ,,Regionalnoj ligi Istok“ koja počinje 15. maja.

Po rečima trenera Radivojevića, KK ,,Svrljig“ važi za favorita u ovoj ligi, što će usloviti ulazak u viši rang takmičenja.

Cilj nam je ulazak u viši rang, poručio je Radivojević.

KK ,,Svrljig“ ima pravo da u ovoj ligi igra na otvorenom terenu, tako da će se utakmice igrati na Sportsko-rekreativnom centru ,,Pastirište“, a sve u cilju popularizacije muške košarke.

Moram da napomenem da imamo oko 70 takmičara i takmičarki u mlađim selekcijama, kao i školu košarke, imo naša dva seniorska tima. Upis u školu košarke je u toku, poručio je Radivojević.

Pročitajte i

Mentović i Vukić, promocija u prostorijama kluba, foto: M.M.

FK ,,Svrljig“ promovisao novo pojačanje

Dvadesetčetvorogodišnji Stefan Vukić novo je pojačanje Fudbalskog kluba ,,Svrljig“. Tim povodom, danas je predstavljen novi igrač u prostorijama kluba, a sa njim su se sastali

Fudbalski klub ,,Svrljig“ je jesenji prvak!

Fudbaleri FK ,,Svrljig“ jesenji su prvaci Nišavske okružne lige. Današnjom pobedom u Radevcu nad ekipom ,,Polet“ potvrđeno je prvo mesto na tabeli ,,Nišavske okružne lige“. Bez

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.