Odlična vest

Opština Svrljig na spisku prolećne akcije sadnje drveća ,,Posadi Svoj Hlad“

Ukupan broj pregleda:

Nakon uspešno realizovane jesenje akcije tokom koje smo podelili 30.000 sadnica, građani Svrljiga pokazali su još veću zainteresovanost za novu akciju!

Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay

Svrljig se nalazi na spisku gde će na proleće biti podela sadnica i ovim putem želimo da obavestimo sve građane da pripreme lokaciju za sadnju svoje sadnice koju će moći da preuzmu besplatno u svom mestu.

Uz sadnicu će biti dostavljeno i uputstvo za sadnju kao i vezica za ime i datuma sadnje, za one koji se sa sadnjom do sada nisu susreli. Takođe, ova akcija predstavlja jedinstevnu priliku za porodice, gde će i deca moći da učestvuju u ovako lepim događajima i posaditi “svoje drvo” koje će rasti zajedno sa njima, a ujedno time negovati i graditi odnos i ljubav prema prirodi.

Akcija “Posadi Svoj Hlad” nije samo sadnja Belog Jasena, nego priprema, logistika, organizacija, distribucija sadnica do svih opština i partnerskih ekoloških organizacija preko kojih se vrši podela.

Takođe, podrazumeva mnogo truda i rada u korist svih građana koji žele da učestvuju u borbi za zdraviju sredinu u kojoj sutra želimo da žive naša deca.

Takođe, akcija je prava prilika za sve društveno odgovorne kompanije koje žele da postanu deo najveće ekološke akcije u Srbiji u 2021. godini i bez čije podrške samu nije moguće realizovati.

Neka vaša podrška akciji bude slika odgovornog poslovanja prema građanima i prirodi kojoj smo najpotrebniji a ime vaše kompanije ponosno poveže ljude u zajedničkoj borbi za čistiji vazduh.

Svi zainteresovani građani mogu da nas prate preko naših društvenih mreža i tako na vreme budu informisani o datumu i mestu podele prolećnih besplatnih sadnica koje će posaditi za zdraviji i srećniji život svih nas.

1 Komentar

  • Kad konačno vidite da je drvo korisno,zašto se besomučno seklo pored ulica?To se ni u najvećim gradovima nije tako radilo.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *