Odlična vest
Broj pregleda

Opština Svrljig na spisku prolećne akcije sadnje drveća ,,Posadi Svoj Hlad”

Nakon uspešno realizovane jesenje akcije tokom koje smo podelili 30.000 sadnica, građani Svrljiga pokazali su još veću zainteresovanost za novu akciju!

Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay

Svrljig se nalazi na spisku gde će na proleće biti podela sadnica i ovim putem želimo da obavestimo sve građane da pripreme lokaciju za sadnju svoje sadnice koju će moći da preuzmu besplatno u svom mestu.

Uz sadnicu će biti dostavljeno i uputstvo za sadnju kao i vezica za ime i datuma sadnje, za one koji se sa sadnjom do sada nisu susreli. Takođe, ova akcija predstavlja jedinstevnu priliku za porodice, gde će i deca moći da učestvuju u ovako lepim događajima i posaditi “svoje drvo” koje će rasti zajedno sa njima, a ujedno time negovati i graditi odnos i ljubav prema prirodi.

Akcija “Posadi Svoj Hlad” nije samo sadnja Belog Jasena, nego priprema, logistika, organizacija, distribucija sadnica do svih opština i partnerskih ekoloških organizacija preko kojih se vrši podela.

Takođe, podrazumeva mnogo truda i rada u korist svih građana koji žele da učestvuju u borbi za zdraviju sredinu u kojoj sutra želimo da žive naša deca.

Takođe, akcija je prava prilika za sve društveno odgovorne kompanije koje žele da postanu deo najveće ekološke akcije u Srbiji u 2021. godini i bez čije podrške samu nije moguće realizovati.

Neka vaša podrška akciji bude slika odgovornog poslovanja prema građanima i prirodi kojoj smo najpotrebniji a ime vaše kompanije ponosno poveže ljude u zajedničkoj borbi za čistiji vazduh.

Svi zainteresovani građani mogu da nas prate preko naših društvenih mreža i tako na vreme budu informisani o datumu i mestu podele prolećnih besplatnih sadnica koje će posaditi za zdraviji i srećniji život svih nas.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Kad konačno vidite da je drvo korisno,zašto se besomučno seklo pored ulica?To se ni u najvećim gradovima nije tako radilo.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *