Dešavanja u Svrljigu
Broj pregleda

Kriminalistička policija u opštini Svrljig? (VIDEO)

U poslednje vreme u redovima opozicije se dosta polemiše o radu OU Svrljig, o mogućim nepravilnostima, što je i odbornik Grupe građana Aleksandar Petković objavio na svom fejsbuk profilu. 

Zgrada opštine Svrljig, foto: Svrljiške novine
Zgrada opštine Svrljig, foto: Svrljiške novine

Odbornik Petković je napisao da je prošlog utorka u OU Svrljig boravila Kriminalistička policija, te se upitao zašto i zbog čega. On je svoju objavu uputio kao javno pitanje predsedniku opštine Miroslavu Markoviću i načelnici OU Svrljig.

aleksandar petkovic
Prtscr, facebook.com

Tim povodom, kontaktirali smo i predsednika opštine Miroslava Markovića kako bi dao opširnije informacije o ovoj temi građanima Svrljiga i čitaocima ,,Svrljiških novina”.

To je tačno i nije nikakva tajna. Mi radimo transparentno. Neko je podneo prijavu, ili je možda postojala neka sumnja ili je samo bila rutinska kontrola, kaže Marković.

On ističe da su bili u OU Svrljig, pregledali su dokumentaciju i nakon toga otišli.

Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: Svrljiške novine
Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: Svrljiške novine

To je dobra stvar, treba što više proveravati jer to sklanja svaku sumnju i teret sa funkcije predsednika opštine i na taj način se pokazuje da se nikada nije radilo u opštini što je mimo zakona, što će se na kraju i pokazati, rekao je Marković.

Marković je rekao da razume da neko jedva čeka da se tako neka stvar ili vest čuje i sa zebnjom očekuje da će onda da isplivaju neke negativne stvari, ali ja vam kažem da se slično ništa neće desiti, i ako postoje propusti, to sigurno nisu moji propusti, rekao je Marković.

Na kraju, Miroslav Marković je rekao da će podržati da se osoba koja je ikada napravila neki eksces ili je na neki način obmanuo zakon treba biti uhapšena i procesuirana. 

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA