Svrljiške novine

Dešavanja u Svrljigu
Broj pregleda

Kriminalistička policija u opštini Svrljig? (VIDEO)

U poslednje vreme u redovima opozicije se dosta polemiše o radu OU Svrljig, o mogućim nepravilnostima, što je i odbornik Grupe građana Aleksandar Petković objavio na svom fejsbuk profilu. 

Zgrada opštine Svrljig, foto: Svrljiške novine
Zgrada opštine Svrljig, foto: Svrljiške novine

Odbornik Petković je napisao da je prošlog utorka u OU Svrljig boravila Kriminalistička policija, te se upitao zašto i zbog čega. On je svoju objavu uputio kao javno pitanje predsedniku opštine Miroslavu Markoviću i načelnici OU Svrljig.

aleksandar petkovic
Prtscr, facebook.com

Tim povodom, kontaktirali smo i predsednika opštine Miroslava Markovića kako bi dao opširnije informacije o ovoj temi građanima Svrljiga i čitaocima ,,Svrljiških novina”.

To je tačno i nije nikakva tajna. Mi radimo transparentno. Neko je podneo prijavu, ili je možda postojala neka sumnja ili je samo bila rutinska kontrola, kaže Marković.

On ističe da su bili u OU Svrljig, pregledali su dokumentaciju i nakon toga otišli.

Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: Svrljiške novine
Predsednik opštine Miroslav Marković, foto: Svrljiške novine

To je dobra stvar, treba što više proveravati jer to sklanja svaku sumnju i teret sa funkcije predsednika opštine i na taj način se pokazuje da se nikada nije radilo u opštini što je mimo zakona, što će se na kraju i pokazati, rekao je Marković.

Marković je rekao da razume da neko jedva čeka da se tako neka stvar ili vest čuje i sa zebnjom očekuje da će onda da isplivaju neke negativne stvari, ali ja vam kažem da se slično ništa neće desiti, i ako postoje propusti, to sigurno nisu moji propusti, rekao je Marković.

Na kraju, Miroslav Marković je rekao da će podržati da se osoba koja je ikada napravila neki eksces ili je na neki način obmanuo zakon treba biti uhapšena i procesuirana. 

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

17 Komentara

 • A da nam fotograf objasni kako je uspeo da kupi skupi dzip a on nema posla?
  Odakle pare rodjo? Ili to ne sme da se pita?

  • Ko sme i treba da pita,taj ce i da pita

   • Takvi ce i da nas vode, nece smeti nista da se pita inace preki sud gde su kafedzija i fotograf kadija, porota i dzelat.

  • Pomenuti fotograf nikada nije bio ni na jednoj funkciji… a sada se kao odbornik odrekao primanja…
   Bolje pogledajte imovinsko stanje onih koji su zadnjih godina na vlasti…

   • bio je bio je
    a napisacu i sta je bio

   • Fotograf je bio glavni na svim manifestacijama u poslednjih desetak godina, placan je za sve to od istih opstinara koje sada pljuje. Toliko o tome. A to sto nije bio na funkciji mnogo zvuci kao da oni traze sansu da malo kraduckaju, jer nije fer samo ovi na vlasti sada da kradu…

  • Koje su to “sluge naroda” koje na pitanje ‘odakle ti bre? odgovaraju sa ‘sta te briga’ ili na pitanje o neizdavanju fiskalnih racuna se kriju iza zakona? Lazne, sugradjani, lazne.

  • kupio mu milija kao i kanetu

  • Evo ja ću da ti odgovorim. Možda zato sto mu je tata radeo kao hirurg u Nemackoj godinama a kasnije do kraja radnog veka u Domu zdravlja Svrljig. Uštedelo se recimo. A i da nije to,ukrao sigurno nije. Možda stvari možeš da pogledaš i iz tog ugla. Na primer.
   A tebi bi bolje bilo da radiš ono za šta si debelo plaćena iz budžeta a ne da botujes ovde za Milijin račun. Rođo.

   • Znaci imamo coveka koji je navikao da trosi tudje pare posto ne ume da zaradi. I takvi treba da nas vode.
    A za botove na netu ste ipak vi zaduzeni, najglasniji ste, pa onda kad neko iznese vas prljav ves onda smo mi odjednom botovi 😉
    Tesko nama kad vasa stranka dodje na vlast.

    • A taj prljav veš je?

 • Ko sme da pita pa oni odma vataju na galamu

 • policija je bila jer je opoziicija prijavila coveka da frezuje imanje jednog funkcionera i cepa drva i za to mu se placa iz budzeta
  voimja

 • Poštovani posetioci portala ,,Svrljiške novine”,
  Molimo Vas da ne koristite psovke, razne uvrede, pominjanje porodice i druga lična prepucavanja ovde, jer takve komentare nećemo objavljivati, a one koji to čine ćemo sankcionisati, odnosno onemogućiti im da dalje učestvuju u raspravi.
  Komentari pomenute sadržine su onemogućeni i izbrisani iz baze podataka.

  Hvala svima na razumevanju.

 • ovi djilasovi samo traze nesto i na kraju dobiju sta traze
  Oni su kao nestranacke licnosti i tu nesto glume pa kane je bio za Rasima Ljajica kao i milija sto je za Zukorlica imamo tu i batu staklara koji je bio kod miliju imate i fotosa koji je bio kod Pelevica i Palme pa tu je i miljko stara komunjara clan sindikata sa dobri ljigu zajedno pa tu je i milica pesnikinja clanica naprednjaka i emina koja je clanica seljacke stranke a njen suprug clan sps a danas svi kod djilasa dobar transfer

 • Smorili ste i jedni i drugi isti ste

 • Bićete bogato nagrađeni ako pronađete neki trag da sam ikada bila član bilo koje stranke

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *