Vera

Milan Mladenović i Milan Petković plivali za Časni krst u Svrljigu (VIDEO)

Broj pregleda

Milan Mladenović i njegov zet Milan Petković bili su jedini plivači na tradicionalnom plivanju za Bogojavljenskog krst u Svrljigu.

pobednici

Pobednik je bio Milan Mladenović, ali je pobednički krst podigao zajedno sa Petkovićem, jer su realno obojica pobednici današnjeg dana.

Za plivanje se prijavilo osam takmičara, među kojima je bilo i ženskih osoba, ali su u poslednjem trenutku odlučili da se ne takmiče ove godine u Svrljigu.

Ostaje nam samo da čestitamo Milanu Mladenoviću i njegovom imenjaku Petkoviću što su sačuvali ovaj tradicionalni deo obeležavanja ovog veoma velikog verskog praznika u hrišćana.

Pobednicima je čestitao predsednik opštine Miroslav Marković i izrazio nadu da će sledeće godine biti mnogo više plivača i publike.

Pogledajte kratak video:

Pročitajte i

FK Svrljig, foto: M.M.

FK Svrljig na korak od titule

Fudbaleri FK ,,Svrljig” juče su u 26. kolu Nišavske okružne lige pobedili ,,Naisus 1977” u Rožini rezultatom 2:1 (1:1). Golove za svrljiške fudbalere postigli su

Rad - FK Svrljig 1:7, foto: M.A.

FK Svrljig danas igra u Rožini

Fudbaler FK ,,Svrljig” danas igraju utakmciju 26. kola Nišavske okružne lige u Rožini gde se sastaju sa tamošnjom ekipom ,,Naisus 1977”. Utakmica počinje u 17

Priprema za asfaltiranje, foto: M.M.

Asfaltiran deo Omladinske ulice

Deo Omladinske ulice asfaltiran je početkom nedelje i to je prvi signal da se ovo naselje dodatno urbanizuje, imajući u vidu veliki broj privrednih subjekata

Komentar

Your email address will not be published.