Saradnja sa komšijama

Dogovor kuću gradi, Knjaževac i Svrljig intenzivnije sarađuju

Broj pregleda

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković i predsedik opštine Knjaževac Milan Đokić sastali su se protekle nedelje u Knjaževcu kako bi razgovarali o zajedničkim planiranjima i razvoju dveju opštine. 

Josifović, Đokić i Marković, foto: M.M.
Josifović, Đokić i Marković, foto: M.M.

Bolje povezivanje Svrljiga i Knjaževca je jedan od prioriteta, kao i razvoj obe opštine – uz zajedniči nastup kod resornih ministarstava, rekao je Marković posle sastanka u Knjaževcu.

Marković dodaje da je sa predsednikom Milanom Đokićem razgovarao o zajedničkim formiranjem pojedinih službi, u saradnji i sa Sokobanjom, što je ranije dogovoreno sa predsednikom tamošnje opštine dr Miodragom Nikolićem.

Razvoj turizma u saradnji sa Sokobanjom

markovic miroslav

Sokobanja, Knjaževac i Svrljig su povezane opštine i pred nama su novi projekti koji će doneti značajne benefite građanima i samoj opštini Svrljig, ali i komšijskim opštinama, kaže Marković.

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

APEL ZA ŠTEDNJU VODE ZA PIĆE

Zbog svakodnevnog smanjenja izdašnosti izvorišta i pojave nestašice vode za piće u višim delovima Svrljiga, molimo građane da vodu iz vodovoda koriste namenski odnosno samo

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *