Search
Close this search box.
Političarenje
Broj pregleda

MILETIĆ: Svrljig sigurno neće biti Kalna!

Podeli sa prijateljima:

Siguran sam da Svrljig neće postati Kalna, kao što govore odbornici iz redova opozicije, rekao je odbornik Milija Miletić, na prethodnoj sednici SO Svrljig. 

miletic

Vi radite vaš  posao, vi ste opozicija, vi radite to na način kako to najbolje znate, ali s druge strane ne degradirajte ono šta je već urađeno. Ako se uradi put do nekog sela, ulica u gradu, vodovod, bilo šta da se uradi za sve postoji nadzor koji to kontroliše i to je lako proverljivo. Niko od nas ne želi da štiti bilo koga ko radi loše i bavi se bilo kakvim kriminalom i zbog toga bi trebalo proveriti sve radove na teritoriji naše opštine, rekao je Miletić.

On je poručio da svi odbornici treba da sarađuju jer je Svrljig jedna kuća za sve.

Svrljig nikada neće biti Kalna ukoliko radimo na način da se svi dogovaramo i sarađujemo. Narod je rekao svoje na izborima, a Miroslav Marković kao predsednik opštine sigurno će imati mogućnost da uradi mnoge stvari bolje nego Jelena i ja, poručio je Miletić i dodao da će i u narednom periodu Jelena Trifunović značajno pomagati opštini jer je dobila visoku funkciju u Vladi Republike Srbije.

Na kraju izlaganja Miletić je poručio da se opozicija mora baviti demagogijom i da priča da ništa nije dobro.

Jedan komentar

  1. E moj Milija, da li hoće ili neće, pokazaće vreme. Možemo mi da govorimo da neko lepo peva ali nema svrhe ako ne peva. Svrljig bi ličio na Staru Pazovu, Pećince, Inđiju i slične male i bogate varošice da se u proteklih petnaest godina radilo isto što i u tim varošicama. A nije. Zašto nije i ko je kriv, više nikoga ne zanima a i izgubilo je smisao. Sad da se počinje i da se čeka 15-20 godina da se nešto napravi pa i ta ind.zona, dođu jake a ne slabe firme, izgrade i pokrenu pogone…ko ima vremena, neka čeka. Ja, kad pogledam sliku iz osnovne škole, od trideset nas, njih četvoro živi u Svrljigu i radi u školi ili bolnici. Narod se iselio. Život je kratak, potrebna je plata koja pokriva troškove i tu bilo kakav govor i parole ne menjaju stvari.

Ekstra testera komerc

NAJNOVIJE NA PORTALU

Ministar

Đerlek obišao ulicu Petra Miloševića u kojoj je rekonstruisana vodovodna mreža

Završeni radovi

Ministar Edin Đerlek danas u poseti Svrljigu povodom rekonstrukcije vodovodne mreže

Radno

Uređenje kanala i propusta prema Drajincu

Ogroman skup podrške

Ogroman skup podrške Ujedinjenoj seljačkoj stranci povodom 24 godine od osnivanja

Politika

Veliki skup Ujedinjene seljačke stranke u Narodnom pozorištu

Praznik

Danas je Sretenje Gospodnje

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Ekstra testera komerc

Povezano

Tradicija i zajedništvo