Turizam u Svrljigu

RAZVOJ TURIZMA: Markiranje i obeležavanje staza

Broj pregleda

Zbog povećanog broja posetilaca počelo je obeležavanje i markiranje staza do najposećenijih turističkih potencijala u opštini Svrljig.

Foto: CTKS Svrljig
Foto: CTKS Svrljig

Usmerivači su do sada postavljeni do ulaza i izlaza iz ponora Pandiralo. Revitalizovana je markacija sa teže, južne strane Svrljig grada.

128913675 1118197968634700 4745758403445538581 n
Foto: CTKS Svrljig

U skladu sa vremenskim prilikama, plan je da se u narednom periodu izmarkira staza do Prekonoške pećine kao i većina staza u Niševačkoj klisuri, sastavnom delu Svrljiške klisure.
Centar za turizam, kulturu i sport se zahvaljuje preduzeću „Trilord“ iz Svrljiga na donaciji tabli za usmerivače koji će biti postavljeni na svim bitnim destinacijama, stoji u saopštenju Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig.

Pročitajte i

Dodeljena nagrada ,,Gordana Todorović”

Ivan Novčić, pesnik iz Kraljeva, ovogodišnji je laureat nagrade Gordana Todorović, koju za neobjavljeni rukopis poezije, tradicionalno dodeljuje Centar za turizam, kulturu i sport u

Razdvaja se Centar za turizam, kulturu i sport

Delegacija Opštine Svrljig predvođena narodnim poslanikom Milijom Miletićem danas se u Beogradu sastala sa državnim sekretarom Miroslavom Kneževićem u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacijei kako

2 Komentar

  • Poslednja faza dok svi ne pobegnu kud koj…

  • Da li u kulturnom centru postoji osoba koja se bavi pitanjem turizma i ko je ta osoba?

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *