Search
Close this search box.
Privreda
Broj pregleda

Predstavnici Opštine Svrljig u okviru kampanje ,,Podrška lokalnim privrednicima” posetili firmu ,,MIN DIV”

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, predsednik SO Svrljig Milan Mihajlović i opštinski većnik zadužen za razvoj privrede Igor Nikolić obišli su danas u okviru kampanje ,,Podrška lokalnim privrednicima” firmu ,,MIN DIV” i razgovarali sa direktorom Slobodanom Rusićem.

Predstavnici opštine Svrljig sa direktorom MIN DIV, foto: Opština Svrljig
Predstavnici opštine Svrljig sa direktorom MIN DIV, foto: Opština Svrljig

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković rekao je da saradnja između lokalne samouprave i privrednih subjekata mora biti čvršća i bolja u svakom smislu te reči, jer samo na taj način stvoriće se povoljnija privredna klima i mogućnost za otvaranje novih radnih mesta u Svrljigu.

Direktor Rusić je sa predstavnicima opštine razgovarao o poslovanju i eventualnoj saradnji oko uređenja prilaznog puta ka fabrici koji treba biti znatno ojačaniji zbog velikog tereta koji se odvozi i dovozi u ,,MIN DIV”.

U planu je izgradnja tog puta i zajedno ćemo raditi na tome. Hvala vam što želite da pomognete kada je u pitanju donacija u vidu adekvatnog ojačanja koja bi se direktno ugradilo ispod asfaltne mase što bi znatno uticalo na dugovečnost te saobraćajnice, rekao je Marković.

Predsednik Skupštine opštine Svrljig Milan Mihajlović kaže da bi već naredne godine privredna situacija u Svrljigu bila znatno povoljnija, te da bi se stvorili uslovi za proširenje mnogih firmi što bi značilo upošljavanje još većeg broja ljudi.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

45. po redu

Opština Svrljig se predstavila na Sajmu turizma, u fokusu Niševac

Evo i sa koliko

Uspešnim projektima do bolje društvene klime! Evropska unija pomaže Svrljigu

VIDEO

FK Svrljig – OFK Knjaz 1:1 (0:0)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano