Search
Close this search box.
Razvoj privrede
Broj pregleda

Predstavnici Opštine Svrljig posetili firmu ,,Trilord”

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, predsednik SO Svrljig Milan Mihajlović i opštinski većnik zadužen za razvoj privrede Igor Nikolić obišli su danas u okviru kampanje ,,Podrška lokalnim privrednicima” firmu ,,Trilord”.

Foto: Opština Svrljig
Foto: Opština Svrljig

Oni su sa direktorom Rankom Jovićem i njegovim zamenikom Nenadom Jovićem razgovarali o razvoju i radu ove firme koja upošljava nešto malo više od 130 radnika.

Foto: Opština Svrljig
Foto: Opština Svrljig

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković istakao je da je opština spremna da pomogne lokalnim privrednim subjektima i da ozbiljno uđe u rešavanje svih problema koji privatnici imaju.

Direktor firme ,,Trilord” Ranko Jović kaže da ova firma ima korektnu saradnju sa opštinom i izrazio je nadanje da će biti još bolja i uspešnija u daljem periodu.

Foto: Opština Svrljig
Foto: Opština Svrljig

Firma ,,Trilord” izvozi proizvode od drveta i sunđera i postoji ozbiljna namera da se proizvodnja uveća, a samim tim i broj radnika u budućem periodu.

Foto: Opština Svrljig
Foto: Opština Svrljig

Predsednik SO Svrljig Milan Mihajlović ističe da Svrljig ima dosta privrednih subjekata bez obzira na veličinu opštine, te da će se uz bolju saradnju privrednika sa lokalnom samoupravom stvoriti povoljniji ambijent za napredak i upošljavanje još većeg broja ljudi.

Foto: Opština Svrljig
Foto: Opština Svrljig

Igor Nikolić, opštinski većnik, istakao je da se kampanja ,,Podrška lokalnim privrednicima” nastavlja u toku sledeće nedelje kada će opštinsko rukovodstvo posetiti i ostale privrednike na teritoriji Svrljiga.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast!

VEST GODINE: ODOBRENO DVA MILIONA DOLARA SVRLJIGU

Sportski dani

Uspešno završen turnir u Crnoljevici

Lokalni izbori 2024

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Politika

Razrešena pomoćnica predsednika opštine Svrljig

Sport

Igrači 2014. Škole fudbala “Aca Menta” Svrljig prvaci Fair play B lige Niš

Sportske vesti

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga od Jedinstva

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano