Privreda
Broj pregleda

Predstavnici Opštine Svrljig u okviru kampanje ,,Podrška lokalnim privrednicima” posetili firmu ,,Status”

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, predsednik SO Svrljig Milan Mihajlović i opštinski većnik zadužen za razvoj privrede Igor Nikolić obišli su danas u okviru kampanje ,,Podrška lokalnim privrednicima” firmu ,,Status”.

Poseta, foto: Opština Svrljig
Poseta, foto: Opština Svrljig

Oni su se sastali sa direktorom ,,Statusa” Borom Jovićem i sa njim razgovarali o stanju u privredi, broju upošljenih i daljem razvoju ovog privrednog subjekta.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković istakao je da Opština mora imati jaču konekciju sa svojim privrednicima, da im se nađe kada im je potrebna i da svim građanima bude servis.

Drago mi je da smo danas razgovarali o mnogim temama koje su bitne za razvoj naše opštine. Mišljenja sam da trebamo prvo sagledati naše lokalne privrednike i njima pomoći šta god je potrebno kako bi se stvorili uslovi za nova upošljavanja. Naravno, radimo na tome da dovedemo i nove investitore, ali uvek će nam na prvom mestu biti naš lokalni privrednik, rekao je Marković.

Vlasnik ,,Statusa” Bora Jović izrazio je zadovoljstvo zbog posete koja je danas usledila.

On je istakao da ga niko iz Lokalne samouprave nije obišao duži niz godina, te da je današnja poseta znak dobre buduće saradnje.

Predsednik SO Svrljig Milan Mihajlović poručio je da će opština više ulagati u lokalne privrednike kako bi se stvorila ozbiljnija prilika za proširenje mnogih privrednih kapaciteta.

Igor Nikolić, opštinski većnik za privredu, istakao je da je napravljen prvi korak organizovanjem ovakve akcije, a da u buduće slede rezultati.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković rekao je da će posete biti učestalije jer saradnja sa privrednicima mora biti na zavidnom nivou, a sve za dobrobit svih građana Svrljiga.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Inace niko nije znao kakvo nam je stanje u privredi, potpuni je bio sok i neverica kada su predstavnici vlasti saznali da je opstina devastirana.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *