RRA ,,Jug''

Kreće izrada ,,Razvojnog plana opštine Svrljig”

Broj pregleda

Juče je u sali opštine održan sastanak povodom početka izrade ,,Razvojnog plana opštine Svrljig”.

sastanak1 1536x727 1
Foto: Opština Svrljig

,,Razvojni plan opštine Svrljig” biće izrađen uz pomoć Razvojne agencije ,,Jug” (RRA ,,Jug”) i u saradnji sa Opštinom Svrljig i svim javnim ustanovama i javnim preduzećima.

Plan razvoja je krovni dokument u koji će biti implementirani svi pravci razvoja naše opštine, rekao je predsednik opštine Miroslav Marković na današnjem sastanku.

Marković ističe da je ovo izuzetno bitan dokument koji će, pored toga što će definisati pravce i prioritete opštine Svrljig, omogućiti da na lakši način opština dođe do međunarodnih projekata i investicija.

Direktor RRA ,,Jug” Ivan Mihajlović je rekao da ova agencija i Opština imaju izuzetnu saradnju koja traje godinama i da je uveren da će se ta saradnja nastaviti i unaprediti u daljem periodu.

Sastanku pored predstavnika RRA ,,Jug” i opštine Svrljig prisustvovali su i predstavnici lokalnih ustanova i preduzeća.

Pročitajte i

IPARD program, foto: Opština Svrljig

IPARD: Pomoć u razvoju ruralnog turizma!

U okviru priprema za otvaranje novog IPARD programa, u sali Skupštine opštine Svrljigu održano je predavanje za sve zainteresovane građane.  Novim merama IPARD programa predviđena

Predavanje na temu o agroturizmu, foto: M.M.

Predavanje o agroturizmu u Svrljigu

Danas je u sali SO Svrljig održano predavanje na temu o agroturizmu u organizaciji Regionalne razvojne agencije ,,Jug” (RRA). Predavanje o agroturizmu održano je u

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *