Odlična vest za svu decu
Broj pregleda

Opština Svrljig i Fondacija ,,Novak Đoković” grade najsavremeniji vrtić u Drajincu

Danas je u Drajincu kod Svrljiga održan sastanak roditelja dece predškolskog uzrasta iz ovog sela sa direktorom PU ,,Poletarac” Dejanom Miletićem, narodnim poslanikom Milijom Miletićem i direktorom CTKS Svrljig Miroslavom Markovićem na temu upisa dece za pohađanje programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja. 

Sastanak sa roditeljima, foto: M.M.
Sastanak sa roditeljima, foto: M.M.

Naime, opština Svrljig će u saradnji sa Fondacijom ,,Novak Đoković” u narednih nekoliko meseci izvršiti kompletnu adaptaciju i sanaciju objekta OŠ ,,Dobrila Stambolić u Drajincu.

Sastanak sa roditeljima, foto: M.M.
Sastanak sa roditeljima, foto: M.M.

Na ovaj način biće poboljšani postojeći uslovi za boravak dece osnovnoškolskog uzrasta i stvoriće se neophodni preduslovi za boravak dece predškolskog uzrasta od 2 do 6,5 godina.

Kako je direktor Miletić rekao, u toku je izrada projektno tehničke dokumentacije, a očekuje se da će radovi na adaptaciji i sanaciji biti gotovi tokom jeseni.

Miroslav Marković i Dejan Miletić, foto: M.M.
Miroslav Marković i Dejan Miletić, foto: M.M.

Ovo je pravi primer izjednačavanja uslova života u selu i u gradu. Drajianc je dobio asfaltirani put celom dužinom, blizu 4km, sada pripremamo objekat da bi deca imala znatno bolje uslove za rad i napredovanje i to je ono na čemu inteznivno radimo – da ljudi ostanu u selu i imaju sve uslove kao u gradu, rekao je Marković.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *