,,Lete'' preko novog mosta

Građani se žale na bahate vozače!

Broj pregleda

Veliki broj građana koji živi u ulici Riste Vujoševića, te u Timočkoj i okolnim ulicama, u neposrednoj blizini novog mosta na reci Svrljiški Timok, požalio se nadležnima na neodgovorno ponašanje vozača.

Novi most preko reke Svrljiški Timok, foto: Đ.J.
Novi most preko reke Svrljiški Timok, foto: Đ.J.

Naime, po rečima građana, vozači bukvalno jure automobilima kroz ulicu Riste Vujoševića (preko novog mosta), pa mnogi strahuju za bezbednost dece i svoju ličnu bezbednost.

Nadležni kažu da primopredaja mosta još uvek nije izvršena, a čim se obavi postaviće se adekvatni saobraćajni znakovi, obeležiće se saobraćajnica i pešački prelazi.

Novi most preko reke Svrljiški Timok, foto: Đ.J.
Novi most preko reke Svrljiški Timok, foto: Đ.J.

Inače, prilikom završnih radova na mostu predsednica opštine Jelena Trifunović apelovala je da se most ne koristi dok Opština ne dobije sve potrebne saglasnosti za upotrebu, ali na žalost, neki vozači to ne poštuju, pa će po svemu sudeći na ovoj deonici biti pojačana kontrola saobraćaja nadležnog saobraćajnog inspektora i nadležnih organa za kontrolu saobraćaja.

Izgrađen most preko Svrljiškog Timoka

Pročitajte i

Zgrada policije, arhivska fotografija, foto: arhiva

Od srede pojačana kontrola saobraćaja

Pripadnici MUP-a, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 16. do 22. septembra sprovešće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja.  Kontrola će biti usmerena na smanjenju saobraćajnih

Most preko Pravačke reke, foto: M.M.

Izgrađena još dva mosta u Svrljigu

U Svrljigu su danas završeni radovi na izgradnji još dva mosta – preko Pravačke i Dobre reke, u svrljiškom naselju Magovac. Ovi mostovi spojiće naselje

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *