Vojska Srbije

Vojna jedinica Kopnene vojske Srbije sutra dezinfikuje javne površine u Svrljigu

Broj pregleda

246. bataljon atomsko-biolosko-hemijske odbrane (ABHO) Kopnene vojske Srbije sutra ujutru oko 10 časova krenuće sa dezinfekcijom javnih površina, trotoara, saobraćajnica, parkova i drugih mesta u gradskom području.

Vojska, foto: M.J.
Vojska, foto: M.J.

Inače, vredno je istaći da je 246. bataljon atomsko-biološko-hemijske odbrane (ABHO) organizacijska jedinica Kopnene vojske opremljena i osposobljena da samostalno i u sastavu ostalih struktura Vojske Srbije izvršava zadatke atomsko-biološko-hemijskog obezbeđenja u sve tri misije Vojske.

Sa pripadnicima Vojske Srbije lokacije koje će biti dezinfikovane obilaziće i radnici JKSP ,,Svrljig“ i pojedini predstavnici Štaba za vanredne situacije Opštine Svrljig.

Dezinfekcija se vrši u cilju suzbijanja širenja virusa COVID-19.

Pročitajte i

Foto ilustracija, preuzeto: pixabay, autor: Tomasz Ryś

Odobren lek GSK protiv virusa COVID-19

Britanska agencija za lekove saopštila je danas da je odobrila tretman kompanije GlaksoSmitKlajn (GlaxoSmithKline, GSK) protiv kovida-19. Lek sotrovimab zasnovan na monoklonskim antitelima smanjuje rizik

Zastava EU, foto: pixabay

Od sutra kovid sertifikati po pravilima EU

Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije Mihailo Jovanović najavio je danas da će građani Srbije od sutra ujutru na portalu

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *