Svaka čast deco

Svrljiška deca poslala jaku poruku vršnjacima iz Italije – SVE ĆE BITI DOBRO

Broj pregleda

U okviru akcije ,,Sve će biti dobro”, na poziv dece iz Italije, svrljiška deca iz grupe ,,Pčelice” crtala su razne crteže i iskazivala svoje emocije, solidarnost, podršku misli i najlepše želje deci iz Italije, zemlje koja ima najviše problema sa virusom korona.

Foto: D.J. grupa ,,Pčelice'', PU ,,Poletarac''
Foto: D.J. grupa ,,Pčelice”, PU ,,Poletarac”

U vreme vanrednog stanja, policijskog časa, zabrane kretanja, očuvanja zdravlja i zdravstvenog sistema, doprinos daju i najmlađi stanovnici Svrljiga koji pružaju podršku svojim vršnjacima iz Italije, zemlje koja je pretrpela najveću štetu od virusa COVID-19, i ujedno ostaju kod svojih kuća. Svrljiška dečica bila su kao i uvek kreativna i solidarna sa svojim vršnjacima iz Italije. Deca su crtala i iskazivala svoja znanja na papiru, a radove su kasnije lepili na prozore svojih kuća poput izložbenog prostora. Vredno je reći da je najiskreniji način izražavanja dece ovog uzrasta upravo kroz crtanje.

Foto: D.J. grupa ,,Pčelice'', PU ,,Poletarac''
Foto: D.J. grupa ,,Pčelice”, PU ,,Poletarac”

Grupu ,,Pčelice” vodi vaspitačica Dragana Jovanović i ona, kao i mnogi drugi u današnje vreme svoje radne aktivnosti sprovodi od kuće. Njena grupa je aktivna i svakodnevno marljivo radi od kuće, deca crtaju, iskazuju svoja osećanja, poglede na svet i veoma su uspešni u tome.

Svrljiški vrtić PU ,,Poletarac” ne realizuje neposredan vaspitno-obrazovni rad sa decom. Rad sa decom vaspitno osoblje realizuje od kuće, inače rad ostalih zaposlenih je organizovan u skladu sa propisima.

Napomena: Foto / Grupa ,,Pčelice”

Sve će biti dobro

Pročitajte i

PU ,,Poletarac'', foto: Svrljiške novine

Upis dece u PU ,,Poletarac” do 15. maja

U periodu od 01.04.2021.god. do 15.05.2021.god. svi zainteresovani roditelji moći će da podnesu zahtev za upis dece u PU ”Poletarac” Zahtev se može podneti elektronskim

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *