E-uprava

PU POLETARAC: Upis dece u vrtić od 1. aprila elektronskim putem

Broj pregleda

PU ,,Poletarac” obaveštava sve zainteresovane roditelje da će od 1. aprila moći elektronskim putem, preko sajta E-uprava, da prijave decu za upis u predškolsku ustanovu.

PU POLETARAC

Imajući u vidu da je u Republici Srbiji proglašeno vanredno stanje usled opasnosti od širenja virusa COVID 19, kao i mere i preporuke koje su donete od strane nadležnih državnih organa, PU ,,Poletarac” nije u mogućnosti da vrši prijem prijava preko pisarnice za roditelje koji žele da neposredno podnesu prijavu, tako da će rok za upis dece biti produžen za najmanje od 30 dana nakon predstanka vanrednog stanja.

Takođe, PU ,,Poletarac” obaveštava roditelje da za period trajanja vanrednog stanja Ustanova neće naplaćitvati usluge korisnicima. 

Za sve dodatne informacije o organizaciji rada ustanove i upisu dece tokom vanrednog stanja zainteresovani građani mogu se obratiti putem mejla [email protected].

Pročitajte i

COVID-19, foto: Önder Örtel, pixabay

Od posledica koronavirusa preminula 21 osoba

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je da je u poslednja 24 sata registrovano 2.800 novozaraženih od ukupno 11.363 testirana uzorka, a od posledica koronavirusa

4 Komentar

  • Da upisem sina u pretskolsko zivi u Platicevu ima 5,5god. Zove se Strahinja Ristic

  • Upis u predskolsko
    Strahinja Ridtic01. 09.2014
    Skola”Milivoje Petkovic-Fecko”Platicevo.

  • Upis u predskolsko Strahinja Ristic 01.09.2014 Skola “Milivoje Petrovic – Fecko” Platicevo

  • Upis u pretskolsko Ristic Strahinja 01.09.2014. Skola “Milivoje Petrovac – Fecko ” Platicevo

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *