APEL NADLEŽNIMA

TRIFUNOVIĆ: Poslodavci oslobdite majke dece mlađe od 12 godina radnih obaveza

Broj pregleda

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović danas je apelovala na sve poslodavce u Svrljig u da oslobode radnih obaveze sve majke koje imaju decu mlađu od 12 godina. 

konf.jelena trifunovic

Da majke koje imaju decu mlađu od 12 godina oslobodite radne obaveze, a da pritom one ne snose nikakve odgovornosti i da ne dobiju otkaze, rekla je na konferenciji za novinare predsednica Jelena Trifunović.

Trifunovićeva je pohvalila društveno odgovorne firme koje su pokazale visok stepen humanosti i društvene odgovornosti.

To su sve trgovačke radnje koje još uvek rade, a među njima su i ,,Plantamell” koji je donirao dezinfekciona sredstva javnim ustanovama i privatnicima, kao i građanima, firma ,,Kassker”, ,,Victoria style”, ,,Prestige” i ,,Iva kore”, rekla je predsednica opštine Jelena Trifunović.

POGLEDAJTE DRUGU KONFERENCIJU ZA NOVINARE

Pročitajte i

COVID-19, foto: Önder Örtel, pixabay

Od posledica koronavirusa preminula 21 osoba

Ministarstvo zdravlja Vlade Republike Srbije saopštilo je da je u poslednja 24 sata registrovano 2.800 novozaraženih od ukupno 11.363 testirana uzorka, a od posledica koronavirusa

Korona test, ilustracija, preuzeto: Pixabay.com, autor: Vesna Harni

U Svrljigu sedmoro novozaraženih od korone

Kako portal ,,Svrljiške novine” nezvanično saznaje, u poslednje dve nedelje primećen je blagi porast novozaraženih koronavirusom na teritoriji svrljiške opštine.  Novi talas pandemije reflektuje se

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *