Solidarnost

Poziv vlasnicima prodavnica i marketa da otvore svoje radnje u nedelju od 04 do 07 časova

Broj pregleda

Predsednica opštine Svrljig i Opštinskog štaba za vanredne situacije uputila je molbu svim vlasnicima maloprodajnih objekata na teritoriji svrljiške opštine koji će raditi u nedelju u vremenskom periodu od 04 do 07 časova da joj se sutra (subota) jave (0628005713) radi dostavljanja podataka o nazivu prodavnice , odnosno trgovinskog lanca i adresi kako bi se upisali u spisak prodavnica koje će biti otvorene u tom terminu.

Jelena Trifunović, konferencija za novinare, foto: M.M.
Jelena Trifunović, konferencija za novinare, foto: M.M.

Trifunovićeva ističe da je spisak podložan ažuriranju.

Molim sve vlasnike prodavnica da, ukoliko su u mogućnosti, u tom periodu otvore svoje objekte i izađu u susret našim starijim sugrađanima, poručila je Jelena Trifunović.

Inače, podsećamo vas da je na snazi celodnevna zabrana kretanja licima starijih od 65 godina zbog korona virusa COVID 19, te da im je omogućena poseta marketa i prodavnica isključivo nedeljom u periodu od 04 do 07 časova.

Pročitajte i

Foto ilustracija, preuzeto: pixabay, autor: Tomasz Ryś

Odobren lek GSK protiv virusa COVID-19

Britanska agencija za lekove saopštila je danas da je odobrila tretman kompanije GlaksoSmitKlajn (GlaxoSmithKline, GSK) protiv kovida-19. Lek sotrovimab zasnovan na monoklonskim antitelima smanjuje rizik

Zastava EU, foto: pixabay

Od sutra kovid sertifikati po pravilima EU

Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije Mihailo Jovanović najavio je danas da će građani Srbije od sutra ujutru na portalu

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *