Odlična ideja

Nastavljena sadnja tuja oko bazena, a uskoro se gradi novi sportski teren (VIDEO)

Broj pregleda

Juče je krenula akcija sadnje tuja oko kupališnog kompleksa ,,Bazeni Pastirište”, a direktor Centra za turizam, kulturu i sport prilikom obilaska radova najavio je i izgradnju terena za nogotenis (foot tennis).

Sadnja, foto: M.M.
Sadnja, foto: M.M.

Juče je počela druga faza uređenja i ulepšavanja kupališnog kompleksa u Svrljigu, a po rečima direktora CTKS Svrljig Miroslava Markovića, sa radovima se krenulo na vreme, a u planu su i mnoge druge aktivnosti koje će znatno uticati da svrljiški bazen bude najlepši u regionu.

Sadnja, foto: M.M.
Sadnja, foto: M.M.

Primetili smo prošle sezone da je veliki broj naših posetioca uživao u fut tenisu. Izlazimo u susret njima i izgradićemo teren pored bazena gde će se okupljati i uživati u igri, a ujedno niko neće biti na smetnji ostalim posetiocima bazena, rekao je Marković.

Više u prilogu ,,Svrljiške TV”:

Pročitajte i

Foto: Svrljiške novine

Uređenje teniskog terena (FOTO INFO)

Krajem prošle nedelje krenulo je premazivanje teniskog terena i pripremanje podloge, bez obzira što je i nakon drugog asfalitranja bilo više bara nego na ostalim

FK Svrljig pobedio Baličevac 8:1

Fudbaleri FK ,,Svrljig” pobedili su u 25. kolu ,,Baličevac” rezultatom 8:1 (4:0) i osvojili nova tri boda. Svrljižani su i dalje bez poraza i na

Komentar

Your email address will not be published.