Aktuelna situacija

Obaveštenje radio ,,Bubamare“ povodom vanrednog stanja

Broj pregleda

Zbog aktuelnog stanja u zemlji i širenja korona virusa – COVID 19, prijemna redakcija radio ,,Bubamare“ za prijem oglasa, obaveštenja, saopštenja, reklama i sl. neće raditi do daljeg, saopšteno je na zvaničnom profilu radio ,,Bubamare“ u subotu.

radio bubamara adresar thumb

Molimo vas da za komunikaciju sa redakcijom koristite broj 018/821935, email: [email protected] i inbox sanduče, stoji u saopštenju.

Radio ,,Bubamara“ Svrljig biće dostupna za svoje slušaoce i građane 24/7 putem mejl-a i zvaničnog fejsbuk naloga. Građani koji imaju bilo kakva pitanja mogu da postave kad god požele, bez obzira na vreme, a odgovor će dobiti u najkraćem mogućem roku.

Inače, predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je proglasio vanredno stanje na teritoriji cele zemlje.

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

Ilustracija, dalekovodi, foto: Manseok Kim, pixabay.com

Selo Okolište bez struje do 14h

Selo Okolište biće bez struje sve do 14h zbog radova na niskonaponskoj mreži, saopšteno je iz Elektrodistribucije Svrljig.  Drugih isključenja za danas nema u planu.

Radio ,,Bubamara“ napunila 29 godina

Danas je radio ,,Bubamara“ Svrljig proslavlja svoj 29. rođendan. Radio ,,Bubamara“ najstarija je informativna medijska kuća u jugoistočnoj Srbiji. Sa radom je počela 13. maja

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *