Lepa sportska vest
Broj pregleda
[post-views]

Turnir u malom fudbalu u naselju Saraj u junu 2020.

Po prvi put ove godine biće organizovan turnir u malom fudbalu u svrljiškom naselju Saraj.

Saraj, teren, foto: M.M.
Saraj, teren, foto: M.M.

Tim povodom, juče je sportsko igralište u ovom naselju obišao direktor Centra za turizam, kulturu i sport Miroslav Marković i tom prilikom poručio da će Opština uložiti dodatna sredstva kako bi preuredila teren i parter oko terena. U planu je postavljanje dodatnih klupa oko terena, a bilo je reči i o postavljanju adekvatne rasvete kako bi se sportske aktivnosti mogle odvijati i u večernjim satima, što bi mladima iz ovog naselja, ali i iz Svrljiga uopšte dosta značilo.

Marković obišao Saraj, foto: M.M.
Marković obišao Saraj, foto: M.M.

Kao što smo i ranije najavili ove godine na inicijativu mladih i u saradnji sa Kancelarijom za mlade i Centrom za turizam, kulturu i sport biće organizovan prvi turnir u malom fudbalu ,,Saraj 2020”. Ovo će biti samo jedna od sportkih manifestacija koje se planirau u ovom naselju, a sve u cilju druženja, oživljavanja ovog kraja i promocije sporta i zdravog života. Danas smo napravili plan za dodatno uređenje sportskog terena i partera u naselju Saraj,  a veoma brzo krećemo sa realizacijom ideja, rekao je Marković i pozvao mlade iz ovog naselja da mogu slobodno da mu se obrate sa svojim idejama i preporukama za uređenjem.

Deo terena, foto: M.M.
Deo terena, foto: M.M.

Marković je podsetio da je tokom prošle godine na istom mestu postavljeno nekoliko klupa za odmor, a obnovljeni su i dodati novi mobilijari za najmlađe.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *