Search
Close this search box.
Poljoprivreda
Broj pregleda

MILETIĆ U UPRAVI ZA AGRARNA PLAĆANJA: Uskoro kreće isplata zaostalih subvencija poljoprivrednicima

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić danas se u Beogradu sastaoa sa Biljanom Petrović, direktorkom Uprave za agrarna plaćanja kako bi razgovarao na temu isplata zaostalih subvencija po zahtevu poljoprivrednika.

Miletić i Petrović, foto: M.M.
Miletić i Petrović, foto: M.M.

Miletić je danas posetio Upravu za agrarna plaćanja kako bi se na licu mesta uverio kada će biti isplaćene sada već zaostale subvencije po zahtevu poljoprivrednika za stočare, voćaer, povrtare, te za poljoprvrednike koji su obnovili svoju zastarelu mehanizaciju, a gde je kako je dobro poznato konkurisao veliki broj mladih ljudi.

Moje pitanje je bilo kada će biti isplaćena sredstva po  podnetim zahtevima u poljoprivredi za prošlu godinu. Direktorka Petrović kaže da će svi zahtevi koji su dospeli biti obrađeni do 15. februara, a da će do kraja meseca poljoprivrednicima stići rešenja i biti isplaćene subvencije, kaže Miletić za portal ,,Svrljiške novine”.

Takođe, dogovoreno je na sastanku da ukoliko dođe do nekih problema oko nepotpune dokumentacije da poljoprivrednici uz pomoć stručne službe na lokalu elektronskim putem proslede zahteve Upravi kako bi se što pre prevazišli takvi problemi i isplatile subvencije u najkraćem roku.

Na kraju vredno je istaći da će veoma brzo biti isplaćena zaostala sredstva poljoprivrednicima koji su u 2019. godini podneli zahteve Upravi.

2 Komentara

  1. Trebalo bi pozvati sa biroa i zaposliti nekog…Ne obecavati i smisljati za glasanje…Ovaj put slabo ce ko glasati za ovakvi lopovi…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano