Search
Close this search box.
Poljoprivreda
Broj pregleda

MILETIĆ U UPRAVI ZA AGRARNA PLAĆANJA: Uskoro kreće isplata zaostalih subvencija poljoprivrednicima

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić danas se u Beogradu sastaoa sa Biljanom Petrović, direktorkom Uprave za agrarna plaćanja kako bi razgovarao na temu isplata zaostalih subvencija po zahtevu poljoprivrednika.

Miletić i Petrović, foto: M.M.
Miletić i Petrović, foto: M.M.

Miletić je danas posetio Upravu za agrarna plaćanja kako bi se na licu mesta uverio kada će biti isplaćene sada već zaostale subvencije po zahtevu poljoprivrednika za stočare, voćaer, povrtare, te za poljoprvrednike koji su obnovili svoju zastarelu mehanizaciju, a gde je kako je dobro poznato konkurisao veliki broj mladih ljudi.

Moje pitanje je bilo kada će biti isplaćena sredstva po  podnetim zahtevima u poljoprivredi za prošlu godinu. Direktorka Petrović kaže da će svi zahtevi koji su dospeli biti obrađeni do 15. februara, a da će do kraja meseca poljoprivrednicima stići rešenja i biti isplaćene subvencije, kaže Miletić za portal ,,Svrljiške novine”.

Takođe, dogovoreno je na sastanku da ukoliko dođe do nekih problema oko nepotpune dokumentacije da poljoprivrednici uz pomoć stručne službe na lokalu elektronskim putem proslede zahteve Upravi kako bi se što pre prevazišli takvi problemi i isplatile subvencije u najkraćem roku.

Na kraju vredno je istaći da će veoma brzo biti isplaćena zaostala sredstva poljoprivrednicima koji su u 2019. godini podneli zahteve Upravi.

2 Komentara

  1. Trebalo bi pozvati sa biroa i zaposliti nekog…Ne obecavati i smisljati za glasanje…Ovaj put slabo ce ko glasati za ovakvi lopovi…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano